VODOLIJA – je znak koji svoju LJUBAV ne dokazuje riječima, već DJELIMA!

VODOLIJA – je znak koji svoju LJUBAV ne dokazuje riječima, već DJELIMA!

20 listopada, 2022 0 By Admin

U njenom DOBROM SRCU i ŽIVOTU nema mjesta za POGREŠNE i NEZAHVALNE LJUDE i zato će radije BITI SAMA nego sa TAKVIM LJUDIMA…

Svaki zodijak se po nečemu malo više ističe u odnosu na druge zodijake. Međutim, kada je riječ o Vodoliji, ona zaista ima možda i najviše kvaliteta u odnosu na druge zodijake. Bilo kada je riječ kao o prijatelju, ljubavnom partneru, roditelji ili općenito čovjeku. Mnogi zapravo nisu svjesni svojih kvaliteta, ali ne i Vodolija.

Ona vrlo dobro zna kakva, svjesna je svih svojih kvaliteta, vrlina, svoje dobrote i svoje veličine. Naravno da treba napomenuti da je također svjesna i svojih mana, jer nitko nije savršen, pa tako ni Vodolija. No ona je definitivno zodijak koji prema astrološkim istraživanjima ima najmanje mana.

Njeno srce je veliko kao Svemir i vjerujete da će vam svako dobro vratiti dobrim i to duplo. Neizmjerno cijeni kada joj učinite dobro i tako nešto nikada ne zaboravlja. Međutim, u njenom životu i dobrom srcu nema mjesta za pogrešne osobe, za nezahvalne osobe i za osobe koje nemaju dobre najmjere.

Bilo da je riječ o prijateljstvu i ljubavnom partneru, takve osobe uopće ne želi u svojoj  blizini.  Vodolija će radije biti u samoći nego sa takvim ljudima. Ona smatra da je bolje biti i sam nego sa svakim i da biti sa svakim samo da ne budeš sam je zapravo najgori mogući izbor.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Koga Vodolija pusti u svoj život, budite sigurni da će biti vjerna, odana, brižna, pažljiva i nadasve posvećena. Njena dobrota toliko daleko seže da kada bi i neprijatelja vidjela da pati, ona bi mu pomogla. Ona je rođena kao…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2