LEPTIRI simboliziraju SREĆU, MIR i NADU. Izaberi svog leptira i saznaj što ćete uskoro JAKO RAZVESELITI!

LEPTIRI simboliziraju SREĆU, MIR i NADU. Izaberi svog leptira i saznaj što ćete uskoro JAKO RAZVESELITI!

20 listopada, 2022 0 By Admin

 

PRVI LEPTIR:

Ako ste odabrali prvi leptir, vi ste osoba koja na sve načine i uz sve probeleme, pokušava ostati smirena i pozitivna. Svoju sreću gradite polako, ali sigurno. Na svoju sreću čekate strpljivo, jer znate da će vam se, ako ne sve, ali onda barem onaj mali dio vaših želja ostvariti.

Vama za sreću ne treba puno. Vas sitnice čine sretnom, jer ste skromna osoba. Svoje kriterije niste podigli previsoko znajući da bi na taj način šanse za ostvarivanjem vaših želja bile minimalne. Vaše strpljenje će u narednom periodu biti nagrađeno tako što će vam se ostvariti neke želje na koje čekate dugo vremena.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

Naredni period donijet će ostvarenje vaših želja, a jedna od važnije će biti vezana za vaš ljubavni život.  Kada je o ljubavnom životu riječ, čekaju vas dešavanja koja će vam vratiti vjeru u ljubav. Čekaju vas dešavanja koja će vam donijeti mnoge sretne trenutke.

 

DRUGI LEPTIR:

Ako ste odabrali drugi leptir; vi ste osoba koja je naučila da se kroz život bori sama. Vi ste osoba koja zna, da ništa od nikoga neće dobiti, nego da se za sve morate sami izboriti sa svojih deset prstiju. Svoju sreću čekate strpljivo. Ponekad potonete i pomislite da je uzalud nadati se.  Ubrzo vam se vrati optimizam i nanovo počnete vjerovati da će se ipak barem dio vaših želja ostvariti. U narednom periodu vaše…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2