U PRVIM DANIMA Augusta: OVIM znacima August će početi FENOMENALNO, konačno će sve LOŠE NESTATI, a zavladat će SREĆA!

U PRVIM DANIMA Augusta: OVIM znacima August će početi FENOMENALNO, konačno će sve LOŠE NESTATI, a zavladat će SREĆA!

30 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Venera je egzaltirana u Ribama, podsjeća vas na stvari o kojima ste sanjali, inspirira vas da jurite za stvarima koje volite i daje vam uvid u budućnost koju su neka djela iz prošlosti stvorila. Nećete moći uživati ​​u trenutku ako se ne okružite ljubavlju i podrškom.

Čini se da su vaši budući koraci pomalo komplicirani. Samo zato što ste odlučili tolerirati nešto, mogli biste se naći u novim dilemama oko stvari oko kojih uistinu želite napraviti kompromis i onih koje su prava zlatna sredina za sve uključene.

 

ŠKORPIJA

Vaša je inicijativa ograničena. Upravo kad ste pomislili da je problem riješen, okolnosti su pokazale da ste u krivu i teško je reći čemu se možete nadati u narednim danima. Ipak, vaše srce se puni optimizmom, a odnosi donose nova obećanja razumijevanja, radosti i humora.

Bez obzira na unutarnja stanja kroz koja ste prošli, imate priliku stvari preokrenuti naopačke, vidjeti ih u jarkom novom svjetlu i iskoristiti praktičan ton trenutka kako biste na Zemlju spustili neke dalekovidne ideje.

 

STRIJELAC

Otprilike jedna četvrtina stanovništva Jamajke su Irsko-Jamajčani. Ljudski je samo razmišljati o prošlosti, svom porijeklu, stvarima koje su nekad ograničavale, ali ne smijete propustiti otvorena vrata i prilike zbog onoga što je nekada bilo. Nema razloga za nastavak ponavljanja istih obrazaca.

Imate priliku učiniti stvari drugačije, materijalizirati nove vizije i snove i postati kreativni u rješavanju problema. Zaslužili ste pravo da učinite nešto važno za sebe.

 

JARAC

Morate priznati određenu razinu zbunjenosti, ali situacija će se raščistiti, otvarajući vrata koja ste čekali da se otvore neko vrijeme. Vrijeme je podržalo vaše namjere, a vaš fokus je uložen u prava pitanja i ciljeve koji uistinu inspiriraju vaše unutarnje biće.

Ostanite vjerni svom autentičnom Ja i poštujte svoje emocije. Bez obzira što bi drugi mogli učiniti, misliti ili reći, morate sebi dati vrijednost i ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Stvari se konačno okreću. Puno toga je još uvijek na vašem tanjuru, ali čini se da vaš um više nije opsjednut istim problemima. Isprobajte nešto novo i odaberite avanturu umjesto starih, utabanih staza i uobičajenih načina ophođenja sa svijetom.

Romantika bi mogla procvjetati, ali morate postaviti jasne ograde gdje su potrebne. Čim se jedna vrata zatvore, druga će se otvoriti, kao da će vam pokazati da ste napravili pravi izbor.

 

RIBE

Izvorni trbušni ples bio je zajednički narodni ples, koji su izvodili muškarci i žene, i nije bio ples zavođenja. Inspiracija dolazi u mnogim oblicima i bilo bi mudro ne ograničiti svoje stavove na one koji pripadaju kolektivu. Naučite o pojedinostima, razmislite o detaljima i ostanite racionalni ako se zanesete kada ne pripadate.

Postoje emocionalne veze koje još nisu spremne za prekid. Ipak, trebate svoje tijelo i um podalje od toksičnih utjecaja i nepoštenja usmjerenih izravno na vas.

Stranice: 1 2