VOLJET ĆE i BITI VOLENI – CIGANSKE karte OVIM znacima PREDVIĐAJU VELIKU LJUBAV u AUGUSTU!-

 VOLJET ĆE i BITI VOLENI – CIGANSKE karte OVIM znacima PREDVIĐAJU VELIKU LJUBAV u AUGUSTU!-

31 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Nemojte biti toliko sitničavi prema partneru. Vaš partner vas voli, pa ako i pogriješi malo, ne zamjerajte. Slobodni znakovi doživjet će pravu ljubavnu romansu sa osobom koju već dugo poznaju. Rodit će se nova ljubav, sasvim neočekivano.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ne opterećujte se previše nervozom vašeg partnera jer će ubrzo prestati. Dobit ćete priliku učiniti nešto prekrasno za partnera pa će mu to vratiti dobro raspoloženje na obostranu sreću. Slobodni znakovi imaju mogućnost upoznati osobu na sasvim neuobičajenom mjestu pa će im u početku sve djelovati dosta čudno. Moglo bi vas sve to ugodno iznenaditi i uhvatiti u ljubavnu vezu prije nego što ste mislili.

 

 

BLIZANCI

Prestanite slušati druge, poslušajte svoje srce pa odlučite. Ljubav postoji među vama, ali se negdje sakrila. Nemojte ju ignorirati nego dajte ljubavi priliku. Mjesec koji dolazi bit će prijeloman za vašu vezu pa dobro razmislite što želite. Z slobodne znakove vrijedi pravilo da nikad ne odustaju. Ako vam se ta osoba zaista toliko sviđa, ne odustajte, očarajte ju, bar vi to znate.

 

 

RAK

Vaša veza je trenutno nigdje, ne znate što dalje i što vas čeka u budućnosti. Došlo je vrijeme da odlučite ili-ili. Svakako ćete uskoro dobiti priliku za ozbiljan i smiren razgovor nakon dugo vremena, pa pokušajte zajedno vidjeti da li se isplati nastaviti ili ne. Slobodni znakovi upoznat će prekrasnu osobu, ali moguća je samo kratka veza i ništa više.

 

 

LAV

Morat ćete u narednom periodu pokazati više pažnje prema partneru jer su vaši odnosi zahladili. Period pred vama je prilika da pokažete svoju ljubav iskreno i bez ustezanja kako bi vaš partner znao da ga volite. Slobodni znakovi upoznat će osobu koja će im se svidjeti, ali ta osoba neće htjeti započeti ljubavnu vezu. Stoga, budite uporni i ne odustajte olako.

 

DJEVICA

Kako dani prolaze, sve se više vraćate u prošlost i žalite za odlukom koju ste donijeli. Naredni mjesec dobit ćete priliku da ispravite glupost koju ste napravili, da pogazite svoj ponos i tražite oproštaj od voljene osobe. Učinite to svakako. Oni koji nisu u vezi u narednom mjesecu neće imati prilike upoznati osobu sa kojom bi mogli započeti vezu. Ako i upoznate nekoga, to će biti na prijateljskoj bazi.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2