U PRVIM DANIMA Augusta: OVIM znacima August će početi FENOMENALNO, konačno će sve LOŠE NESTATI, a zavladat će SREĆA!

U PRVIM DANIMA Augusta: OVIM znacima August će početi FENOMENALNO, konačno će sve LOŠE NESTATI, a zavladat će SREĆA!

30 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Ovo bi moglo biti vrijeme važnih ljubavnih priča i novih informacija koje će pomoći vašem srcu da ozdravi. Osjećaji imaju tendenciju da procvjetaju, a također imaju tendenciju da se rasprše ako ne držite noge na tlu. Idite u šetnju, osjećate se lijepo i kupite si poklon ili dva kao nagradu za sav stres koji ste podnijeli.

Vrijeme je za lakše i zdravije scenarije, stvari koje su u skladu s vašom intuicijom i vašim unutarnjim svijetom i poteze koje će svemir dugoročno podržavati.

 

BIK

Pitanja krivnje možda je teško prevladati, ali se osjećate spontano i kao da biste se mogli otresti svih ostataka prošlosti koji vas opterećuju. Postoji razlog zašto vas vaše emocije vode kroz određene petlje. Dajte im priliku da govore kroz vaš unutarnji dijalog.

Ipak, sačuvajte svoje riječi kada je u pitanju komunikacija s drugim ljudima. Ne treba sve dijeliti i neke stvari je bolje ostaviti neizrečenim, pogotovo ako uključuju tuđe tajne.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Sjeverozapadno od Kanade ima registarske tablice u obliku polarnog medvjeda. Ozbiljne stvari mogu izgledati manje formalno, a čini se da je humor ovih dana posvuda oko vas. Provjerite dobre prijatelje, prve predosjećaje i osjećaje koji vam ne daju odmora iako je prošlo puno vremena otkako ste se aktivirali.

Osjećaj sigurnosti može pokrenuti brojna pitanja o kojima niste imali priliku razgovarati ili razmišljati. Odvojite vrijeme i provjerite kako se osjećate.

 

RAK

Iako ne možete otvoriti sva vrata odjednom, uz iskrenost i intenzivnu potragu za srednjim osnovama, mogli biste naići na rješenje. Nema smisla poricati važnost tuđe perspektive, čak i ako se ona jako razlikuje od vaše.

Sjednite za važan razgovor. Ne pokušavajte požurivati ​​dok se držite konstruktivnih mišljenja i riječi. Bez fokusa, stvari će se lako raspršiti i izgubiti svoj intenzivan potencijal za materijalizaciju.

 

LAV

Ponosni ste na neke hrabre izbore i energije koje ste podijelili s pravim ljudima. Ipak, u vašem intimnom svijetu bilo je puno stresa i trebat će vam vremena da procesuirate sve stvari koje su se dogodile i u vašem emocionalnom svijetu. Nemojte žuriti s procesom jer može potrajati malo dulje.

Ovo je vrijeme jednostavnih kontakata kada vas osjećaji vode u pravom smjeru i ukazuju na važnost određenih djela i izbora iz prošlosti. Imate prave ljude uz sebe i njegovali ste vrijedne odnose.

 

DJEVICA

Jedan hram u Indiji drži oko 19 milijardi dolara zlata i dragog kamenja. Možete vidjeti da postoje vrijednosti koje vas okružuju i čekaju da budu priznate diljem svijeta, ali niste sigurni jesu li na vaš osobni osjećaj vrijednosti utjecale kritike i negativni komentari drugih.

Držite distancu, oprezno shvatite sve i shvatite da smo uistinu svi jednaki. Bilo bi šteta temeljiti svoje mišljenje na riječima onih koji su jednako izgubljeni kao što se ponekad osjećate.

Nastavak na idućoj stranici…(2)

Stranice: 1 2