Prvi dani Augusta nekome donose neslućenu ljubav i ljubavnu sreću, a jednom znaku šansu da se vrati bivšoj ljubavi!

Prvi dani Augusta nekome donose neslućenu ljubav i ljubavnu sreću, a jednom znaku šansu da se vrati bivšoj ljubavi!

30 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Astralna konfiguracija sa sobom donosi zlatnu priliku za izglađivanje pukotina koje su se mogle pojaviti u jednoj određenoj vezi. U zraku je prekrasna atmosfera koja je ljekovita i umirujuća. Zašto ne biste pozvali svoju ljubavnu osobu na obrok i razgovarali? Pokrenite razgovor koji će rastopiti vaša srca i pomoći vam da shvatite koliko vam je stalo jedno do drugog.

 

BIK

Trenutna astralna energija izmamit osmijeh na lice i unese tračak sunca u vaš život. Ako ste nedavno napustili vezu i prilično ste se sažaljevali, onda će vas sastanak ovih dana beskrajno razveseliti. Ovo možda neće biti velika ljubav u životu, ali će vam donijeti priliku da budete s nekim toplim i ljudskim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete otkriti da se vaš odnos uzburkao pod utjecajem trenutnih planetarnih energija. Možda se čak pitate imate li zapravo vezu ili ne. Međutim, razgovor na koji ova dilema potiče zapravo će vas zbližiti. Čini se da ste oboje imali određene pritužbe o kojima vam je bilo teško razgovarati. Ovih dana će vam ti uspjeti.

 

RAK

S trenutnom astralnom konfiguracijom u zraku se osjeća lagani, ali definitivno romantični dodir, s kojim ne biste imali problema s rukovanjem. Ako idete na spoj s nekim novim, ovo je savršena atmosfera da ga bolje upoznate. Razgovor klizi preko raznih tema i otkrit ćete da je vrijeme prebrzo prošlo.

 

LAV

Možda ćete smatrati da je vaš posljednji spoj vrlo mudra osoba, netko tko uživa u filozofiranju i razgovoru o tome zašto smo takvi kakvi jesmo, te smislu života i svemira. Trenutna astralna konfiguracija zapravo potiče dubinski razgovor u tom smislu i pomaže vam da se opustite i razmotrite neke potpuno različite perspektive na život. Mogli biste pronaći sebe da želite ponoviti iskustvo.

 

DJEVICA

Trenutni aspekt unosi malo života u vezu koja je prijetila da izumre. Mnogo je osjećaja između vas oboje, ali iz ovog ili onog razloga čini se da je otišlo u podzemlje i ostalo tamo. To bi mogla biti blaga svađa koja će pokrenuti bujicu, ali kad se dogodi – shvatit ćete koliko vam je oboje stalo jedno do drugog.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2