Prvi dani Augusta nekome donose neslućenu ljubav i ljubavnu sreću, a jednom znaku šansu da se vrati bivšoj ljubavi!

Prvi dani Augusta nekome donose neslućenu ljubav i ljubavnu sreću, a jednom znaku šansu da se vrati bivšoj ljubavi!

30 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Trenutna nebeska energija dočarava prekrasne slike kupki uz svijeće ispunjene aromatičnim mirisima i možda čašom šampanjca. Iskoristite ovu priliku da uživate u danima i noćima čiste romantike s voljenom osobom. Ako je veza nova, onda ćete ga sigurno bolje upoznati! Ako se već dobro poznajete, možete se opustiti u utočištu duboke intimnosti.

 

ŠKORPIJA

Trenutni aspekt u igri otkriva vašu smiješnu stranu danas. Ako prisustvujete bilo kojoj zabavi ili društvenim prilikama, vaša prirodna sposobnost da nasmijete druge može vas u konačnici dovesti do tog datuma. Imate prekrasan, neobičan smisao za humor, koji zaista uveseljava druge bez kraja. Netko će duboko cijeniti ovu vašu stranu i htjet će saznati više.

 

STRIJELAC

Vi i vaš partner (sadašnji ili budući) možete otkriti da postoji osjećaj rivalstva između vas zbog nekog zajedničkog interesa ili možda unutar društvenog kruga koji dijelite. Trenutna astralna energija mogla bi ovo dovesti do vrhunca na zabavan način. Ali možda biste trebali razmisliti o udruživanju svoje energije u jedan smislen projekt, umjesto da pokušavate nadmašiti jedni druge. Ovo bi imalo više smisla.

 

JARAC

Trenutna astralna konfiguracija može otežati izražavanje točno onoga što želite reći ili iznošenje prijedloga koji želite iznijeti. Problem zapravo proizlazi iz straha i pretjerano aktivne mašte. Iz nekog razloga ste zabrinuti zbog odgovora koji ćete dobiti na svoj zahtjev. U stvari, vi se sputavate. Učinite prvi korak i samo to učinite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Trenutne planetarne energije uzrokuju da želite istražiti određeni odnos dublje. Postoji pravi osjećaj da ste zajedno u avanturi kojoj jednostavno ne možete odoljeti. Vrlo ste svjesni da ste tek na početku nečega novog i stoga ste skloni olako gaziti jedno s drugim. Ali uskoro će imati više povjerenja da će sve biti dobro.

 

RIBE

Trenutna nebeska energija vrlo je obećavajuća za sve vrste društvenih okupljanja. Postoji prirodna toplina i poriv za pružanjem ruku i otvaranjem prema drugima. Ako tražite taj poseban odnos, sve bi moglo početi jednostavnim razgovorom. Budući da su ljudi vrlo ljubazno raspoloženi, spremni su slušati. Amorova strijela mogla bi pogoditi u neočekivanoj situaciji.

Stranice: 1 2