OVAN – HOROSKOP ZA AUGUST! Konačno je i na VAŠU SREĆU DOŠAO RED! Možete se početi radovati!

OVAN – HOROSKOP ZA AUGUST! Konačno je i na VAŠU SREĆU DOŠAO RED! Možete se početi radovati!

28 srpnja, 2022 0 By Admin

OPĆENITO

Možete se radovati pozitivnom mjesecu. Planeti će poboljšati vaše komunikacijske vještine s drugima u uredu i kod kuće, posebno s mlađom braćom i sestrama. Položaji planeta pozitivno će utjecati na vašu hrabrost i karmu (akcije) prema vašem domu. Moći ćete trijumfirati u svim bitkama ovog mjeseca. Venera će također donijeti dobru udobnost, a vi ćete imati dobar mjesec. Budite vrlo oprezni u vezi sa svojim postupcima, jer vas planeti ovog mjeseca mogu učiniti previše odvažnima i previše kreativnima, a može se teško kontrolirati. Priznanje kod kuće možete dobiti sredinom mjeseca. Planeti će vam donijeti dobru zaradu i zaštitit će vašu karijeru i zdravlje. Studenti mogu dobro proći ako se usredotoče na svoje studije bez da im se odvlači pažnja.

 

 

LJUBAV

Ljubavni život sada može biti dobar zbog pozitivnog utjecaja planeta. Bit ćete romantični i dragi, a to će impresionirati vašeg ljubavnika ili supružnika. Ali može doći do nesporazuma jer možete izreći neke oštre riječi svom ljubavniku ili supružniku. Potrošit ćete dobar dio novca za svog partnera. Također ćete poboljšati svoje odnose s prijateljima i sklopiti prijateljstva s ljudima visokog društvenog položaja. Možete postati vrlo privlačni i privlačni za suprotni spol.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

FINANCIJE

Planeti vas ovog mjeseca mogu dobro služiti u financijama i stvorit će od vas dobrog financijskog vođu kod kuće i na poslu. Svojim sredstvima možete učinkovito upravljati. Planeti mogu donijeti velike promjene u vašim novčanim stvarima i poslu, dok će vam vaša inteligencija donijeti dobitak. Moći ćete poboljšati svoje financije putem svojih društvenih mreža. Ovog ćete mjeseca biti bogati i luksuzni, ali zbog supružnika možete imati neočekivane troškove koji vas mogu iznenaditi, a možda i smetati.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2