OVA 2 znaka će biti NAJSRETNIJI ZNAK u danima do kraja JULA, stiže im NOVAC i evo šta još!-

OVA 2 znaka će biti NAJSRETNIJI ZNAK u danima do kraja JULA, stiže im NOVAC i evo šta još!-

18 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Vrijeme sa sobom donosi poslovnu vijest na koju jako dugo vremena čekate. Ulažete enormni trud i energiju da bi postili više i bolje, a sada je došlo vrijeme da se vaši snovi i ostvare. Osim toga, ovi dani vam donose i iznenađenje, jer ćete doći do saznanja da jedna osoba sa vama želi imati ljubavnu vezu.

 

 

BIK

Dani do kraja mjeseca donose vam kako sreću, ali isto tako i tugu. Poslovni život donijet će vam sreću i uspjeh. No ljubavni život neće biti u znaku sreće. Vaša voljena osoba će vas povrijediti nakon čega ćete osjećati veliku tugu i razočaranje.

 

 

BLIZANCI

Preostali dani u mjesecu donose vam samo sreću, mir i vrijeme u kojemu ćete se moći posve opustiti. Za vas slijedi jedan miran i skladan period u kojemu zaista za probleme nećete znati. Sreća vas neće zaobići ni u ljubavnom, a ni u poslovnom životu.

 

 

RAK

Nadolazeći dani sa sobom donose odluke, kako na planu ljubavnog života, ali isto tako i kada je riječ o poslovnom životu. Da bi se izborili za poslovne uspjehe, od vas će se zahtjevati jedna odluka. Ljubav vam neće biti naklonjena i vrlo lako moguće da ćete se susresti sa velikim razočarenjem. Ljubav će od vas zahtjevati također odluku.

 

LAV

Poslovni život vam nije bio na zavidnoj razini, no u zadnjim danima mjeseca će doći do velikih promjena, a vi ćete se uspjeti izboriti za poslovne uspjehe koji će imati ogroman značaj, kako u ovo vrijeme, tako i u buduće vrijeme. Ljubav vam donosi sklad i mir bez turbulentnih epizoda.

 

DJEVICA

Zadnji dani mjeseca unijet će nervozu u vaš ljubavni život. Vaša ishitrena i nagla reakcija povrijedit će vašu voljenu osobu. Vaša voljena osoba vam neće biti spremna oprostiti odmah, pa će naredni dani biti prilično napeti. No to neće ostaviti dublji trag na vaš odnos, pa ćete već u idući mjesec ući u dobrim odnosima.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2