LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Jul: Netko SUMNJA u OSJEĆAJE partnera, ali danas će dobiti DOKAZ PRAVE LJUBAVI!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Jul: Netko SUMNJA u OSJEĆAJE partnera, ali danas će dobiti DOKAZ PRAVE LJUBAVI!-

18 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Na ljubavnom planu imate neke dvojbe i nedoumice. Određene stvari vas smetaju. Moguće da ćete se povjeriti jednoj osobi i zatražiti savjet, no pazite kome govorite i šta, jer nisu vam svi dobronamjerni za koje mislite da jesu.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

I ovaj dan bi vam mogao donijeti nezadovoljstvo po pitanju ljubavnog života. Ne zbog nekih loših zbivanja, nego vama fali ono nešto. Trebali bi obostrano poraditi na odnosima i unijeti neke promjene u vaš ljubavni život, tek toliko da ga malo osviježite.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Na planu ljubavi vas čekaju samo lijepa zbivanja i sretni zajednički trenutci. Bit ćete posebno obostrano raspoloženi jedno za drugo. Vaša voljena osoba će svojim ponašanjem pokazati koliko vas voli i koliko joj je stalo do vaše zajedničke sreće.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

RAK (22.06 – 22.07. )

Vaša voljena osoba nešto će danas napraviti čime će vam pokazati koliko vas voli i podržava. To će vam biti i više nego drago, jer težite tome da imate nekoga ko vas razumije i podržava. To bi vam moglo nabiti osjećaj krivnje, jer ćete se sjetiti situacija kada baš niste najbolje postupali.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Ostavite svoj ponos po strani, jer vaš ponos rastužuje vašeg partnera. Nema ništa loše u tome priznati kada nismo u pravu. Više pazite na osjećaje vašeg partnera, nego na svoj ponos.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2