LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Jul: Vagi će biti potrebno strpljenje, Škorpija će tugovati, a OVAJ ZNAK će PREKINUTI VEZU!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Jul: Vagi će biti potrebno strpljenje, Škorpija će tugovati, a OVAJ ZNAK će PREKINUTI VEZU!-

16 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Uhvatili ste partnera u laži i ne znate što dalje. Nije to bila neka velika laž ali za vas laž je laž. Ne možete samo tako prijeći preko toga. Ne prenagljujte i razgovarajte s partnerom. Sami ćete biti krivi ako naglo i žustro reagirate. Zato oprez.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Postoji nešto što se zove ljubomora. Ona dokazuje da volite nekoga, ali ako postane opsesija tada uništava vezu. Morate shvatiti da povjerenje u vezi stvara čvrstu i stabilnu vezu. Ljubomora je uteg i kad tad će prevagnuti i dovesti do prekida. Budite pametni i svoju ljubomoru nemojte tako jako pokazivati.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Malo ste usamljeni i patite zbog toga. Možda je to i dobro jer ćete si posložiti neke stvari u glavi i dobro razmisliti kuda sve to vodi. Hoćete li nastaviti kao ranije ili ćete ipak napraviti neki korak koji će promjeniti stvari? Zapitajte se što zaista želite.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Predugo živite u prošlosti. Stvari koje su se dogodile više ne možete izbrisati ni popraviti. Rasčistite sami sa sobom i krenite dalje jer prošlost ostaje samo prošlost. Budućnost je pred vama ali trebate volje da je prihvatite drugačiju nego što ste zamišljali.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Opustite se i uživajte. Ovo je takvo vrijeme za vas i jednostavno ga morate iskoristiti. Sve će biti upravo onako kako ste zamislili. Vaša ljubav će prepoznati vaše zadovoljstvo i predstoji vam savršeno vrijeme sa voljenom osobom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2