DNEVNI HOROSKOP za 17. Jul: Jedan znak je u VELIKOJ DILEMI i donijet će POGREŠNU ODLUKU!-

DNEVNI HOROSKOP za 17. Jul: Jedan znak je u VELIKOJ DILEMI i donijet će POGREŠNU ODLUKU!-

16 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

S jednom osobom već neko vrijeme planirate kako bi započeli nešto više od onoga što sada imate. Dobra vijest je što i ta osoba ima iste planove sa vama. Vaša zatvorenost ne daje pravilne signale toj osobi i ne zna ustvari što mislite. Napravite prvi korak, napravite nešto što do sada niste. To će biti dovoljno da shvati vaše namjere. Dan će vam proteći najviše u druženju sa vama dragim ljudima koje ste zapostavili zbog poslovnih obaveza. Ukoliko za vas nije radni dan, provest ćete ga opuštajući se u dobrom društvu.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Vama se danas smiješi ljubav. Zvijezde vam proriču ljubav sa osobom sa kojom za sada imate prijateljski odnos, međutim, oboma vam je jasno da postoje obostrani osjećaji. Nitko ne radi na tome da se napravi korak dalje. Danas ćete jedno drugom izjaviti ljubav. Vaše misli prezauzete su ljubavnim dijelom, a time vam trpi poslovni život, kao i društveni. Sredite mali nered u glavi i posložite prioritete. Ne zapostavljajte druge stvari.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Vaša emotivnost ne prestaje da vam predstavlja problem i narušava vaše stanje, ponajviše psihičko. Odmorite se danas i uzmite dan samo za sebe. Posložite misli u glavi i svakako se udaljite iz dubljih razgovora sa partnerom, jer bi vas svaka rasprava mogla uvesti u svađe nakon kojih se nećete osjećati dobro. Vaša voljena osoba započet će razgovor o nekim odlukama koje morate donijeti zajedno, no za vas danas nije takav dan. Odgodite to. Ukoliko nije za vas radni dan, jednostavno se odmorite i radite stvari koje vas opuštaju i vesele. Uzmite si dan samo za sebe.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vi ste sebi umislili da vaša voljena osoba vas ne voli kao nekada. Danas će vas iznenaditi sa lijepom gestom i to će vam svakako nanovo vratiti vjeru u ljubav partnera. Dan vam svakako neće biti lak. Osjećat ćete veliku dozu umora i imati manjak motivacije. Sve što ste planirali za danas, ipak ćete odgoditi za neki drugi dan.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vi se neprestano svađate sa vašim partnerom/icom zbog nebitnih i nevažnih stvari. To svakako narušava vaš odnos potpuno nepotrebno, jer ako je nešto sigurno, onda je to se veoma puno volite. Iskoristite vikend da riješite te sitnice, jer mogli bi čak izgubiti jedno drugo. Od ostalih dešavanja osim ljubavi, danas će vam se otvoriti mogućnost, odnosno sastat ćete se sa nekim ljudima koji će vam ponuditi poslovnu suradnju.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2