Najljepše stvari se dese onda kada se najmanje tome nadamo – evo koji znak će biti NESTVARNO SRETAN!-/

Najljepše stvari se dese onda kada se najmanje tome nadamo – evo koji znak će biti NESTVARNO SRETAN!-/

15 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Period koji je pred vama, donijet će vam mnogo sreće u vaš život. Bit ćete jako sretni i raspoloženi za gotovo sve. Uspjet ćete riješiti neke veće životne probleme koji  vas mnogo vremena muče. Očekujte i u periodu do kraja sedmice jedno malo ljubavno iznenađenje. Iznenađenje koje će vam pokazati koliko vas vaš partner uistinu voli.

 

 

BIK

Dugo vremena čekate da vam se u životu počnu događati lijepe stvari, ali to vrijeme još nikako nije došlo. Naime do kraja sedmice očekujte pozitivna dešavanja na planu vaše ljubavne veze. Dešavanja koja će vam vratit vjeru u život i vjeru u bolje sutra. Raspoloženje će vam biti na vrhuncu i teško da će ga itko moći pokvariti.

 

 

BLIZANAC

Što manje živciranja, to je po vas bolje. Do kraja sedmice pokušajte biti što smireniji i staloženiji jer bi vas neki postupci vaših nadređenih mogli razočarati, Nije upitan posao, već kvaliteta posla kojeg obavljate. Svjesni ste da vam se u posljednje vrijeme prikrala po koja greška, te da je u tome najveći problem. Pokušajte ostati staloženi, te popraviti stvari u kojima griješite u posljednje vrijeme.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Položaj planeta nije na vašoj strani, te vam neće nimalo odgovarati do kraja sedmice. Zbog toga ćete imati problema i razloga za brigu. Očekujte jedan potez vaše voljene osobe koji vam se neće nimalo dopasti. Problemi na poslu dosta će utjecati na vaše dnevno raspoloženje.

 

 

LAV

Do kraja sedmice očekuju vas veoma interesantni i zanimljivi dani. Manji problemi na poslu neće vam pokvariti sreću i lijepe trenutke kojih ćete imati na pretek. Očekujte jedno lijepo ljubavno iznenađenje do kraja vikenda koje će vam vratiti vjeru u bolje sutra.

 

 

DJEVICA

Stvari koje vas očekuju do kraja sedmice, pomoći će vam da otkrijete pravu istinu o pojedinim osobama. Shvatit ćete da vam osobe koje vam se predstavljaju kao prijatelji, ipak nisu prijatelji. Upravo će te osobe sa nekim postupcima pokušati napraviti problem tamo gdje ga u stvari nema.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2