LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Jul: Netko će imati JAKO VELIKIH PROBLEMA i POSLJEDICA, jer ne pristaje na KOMPROMIS!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Jul: Netko će imati JAKO VELIKIH PROBLEMA i POSLJEDICA, jer ne pristaje na KOMPROMIS!-

15 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Slijepi ste od ljubavi i ne vidite da vas osoba koju volite laže. Ne slušate što vam prijatelji govore i na što vas upozoravaju. Vi ste zaljubljeni i ne vidite prst pred nosom. Otrijeznit ćete se uskoro pa ćete malo realnije sagledati stvari. Do tada, uživajte u svom svijetu.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Prijeđite preko nevažnih sitnica. Nisu vrijedne ljubavi. Pogazite malo svoj ponos i pokažite da ste velik čovjek. Više će vas partner cijeniti kada vidi da toliko dajete od sebe. Ne budite previše sitničavi, pokažite svoje veliko srce i svoju veliku ljubav.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Ljubav je između ostaloga i jedan veliki kompromis. Nemojte misliti da ljubav možete samo uzimati. Ljubav morate i davati da bi veza uspjela. Slobodno ju davajte što više, ne bojte se, besplatna je!

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Ništa novo na ljubavnom planu. Već ste pomalo nestrpljivi jer silno želite biti sa nekime. Kriteriji su vam sve manji pa dobro pazite jer osoba koju ćete upoznati jako će vam se dopasti. Pokušajte dobro promisliti prije nego krenete u nešto više od poznanstva jer zvijezde vam govore da ta osoba i nije baš vama po mjeri. Zato, oprez.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Iskreno prihvaćanje osobe za koju smatrate da je iritantna i odbojna, a koja silno želi biti vaš prijatelj, učinit će vas boljom osobom. Dajte šansu onome kome je stalo do vas. Ne odbacujte u startu ljude samo zato što vam se trenutno ne sviđaju. Mogli bi ubrzo promijeniti mišljenje i shvatiti da svatko ima neke mane ali ga to ne čini lošim čovjekom.

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Niste previše raspoloženi za ljubav i romantiku. Postali ste ravnodušni prema onima koji vas vole, a ni sami ne znate zašto. Bojite se da nije došlo do zasićenja prema voljenoj osobi i bojite se što će biti dalje. Morate se zapitati što uistinu vi želite u životu i sami sa sobom riješiti to pitanje. Bez toga ovo loše stanje će se nastaviti i dalje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2