LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Jul: Jedan znak više NIJE SRETAN i MANJE VOLI, ali se plaši to PRIZNATI partneru – hoće li to učiniti danas!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Jul: Jedan znak više NIJE SRETAN i MANJE VOLI, ali se plaši to PRIZNATI partneru – hoće li to učiniti danas!-

4 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vaš stav i ponašanje prema vašem partneru, svakako nije nešto čime bi se mogli ponositi. Unosite u vaš ljubavni život probleme koji nemaju veze sa vašim ljubavnim životom. Stvarate nervozu partneru, a izazvani niste. Promijenite svoje ponašanje, jer to rastužuje vašu voljenu osobu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

U vaš odnos uvući će se netolerancija i nerazumijevanje,. Sve što radite, radite sa dobrom namjerom, ali vaš partner to sasvim drugačije shvaća. Vaša voljena osoba nije zadovoljna vašim zajedničkim odnosom, no ne vašom krivicom. Možda je vrijeme za otvoreni razgovor.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

S osobom sa kojom imate prijateljstvo, želite puno više od prijateljstva. Vaše ponašanje i signali su nedorečeni. Ako zaista želite više od prijateljstva, odvažite se i budite direktni. Nemate što izgubiti. Samo dobiti.  U protivnom, poslat ćete signale kao da niste zainteresirani, odnosno, ta osoba će tako misliti.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vas čeka susret i poznanstvo sa jednom osobom koji će prerasti u ljubavnu vezu. Ako se veza ne bude zasnivala na ljubavi, to će povrijediti tu osobu. Dobro razmislite što vam je važnije i što osjećate. Osim toga u situaciji ste da bi mogli izgubiti ono što sad imate.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Pripadnici ovog znaka zodijaka danas osim sreće i svega lijepoga, ništa drugo neće doživjeti. Čeka vas vrlo lijep, nježan i skladan odnos sa vašom voljenom osobom. Uživajte u lijepom i skladnom danu.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2