DNEVNI HOROSKOP za 5. Jul: Jednom zodijaku će biti JAKO TUŽAN DAN jer će ga stići USPOMENE i SJEĆANJA PROŠLOSTI!-

DNEVNI HOROSKOP za 5. Jul: Jednom zodijaku će biti JAKO TUŽAN DAN jer će ga stići USPOMENE i SJEĆANJA PROŠLOSTI!-

4 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Manja neopreznost i dug jezik može vam zagorčati vaš poslovni put. Zaista budite vrlo oprezni i promislite prije nego li nešto napravite ili kažete. Svaku vašu današnju lošu odluku mogli bi osjećati još jako dugo. Zato oprez i pazite što pričate jer i zidovi imaju uši.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Vaš današnji uspjeh je neminovan. Uspjet ćete u svemu što ste naumili. Takav je dan i budite sretni zbog toga. Sada se život čini tako lagan i lijep. Pa uživajte onda.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Ništa vam ne može pokvariti raspoloženje. Samouvjereni ste i snažni. Poneki problemi čine vam se potpuno nebitni. Puni ste optimizma i volje. Iskoristite to za potpuno uživanje. Sami krojite svoju sreću i sudbinu i ne dozvolite nikome da vam to pokvari.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Netko vaš blizak vam podmeće. Ne, to se vama ne čini nego se stvarno događa. Budite vrlo oprezni jer možda onaj na kojeg sumnjate nije ta osoba. Mogli bi se vrlo neugodno iznenaditi kada konačno otkrijete tko vam želi loše. Tada promislite što čete učiniti jer će puno stvari ovisiti o tome.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Sami ćete si biti krivi za odluke koje danas donesete. Malo će ih biti dobrih i osjećat ćete posljedice jako dugo. Nitko vas ne tjera da brzate sa odlukama. Prespavajte pa onda još jednom razmislite da li bi učinili baš onako kako ste namjeravali.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2