LJUBAV za PRVU POLOVINU Jula: OVIM znacima će LJUBAV konačno BITI UZVRAĆENA – više neće morati čekati na ljubav!

LJUBAV za PRVU POLOVINU Jula: OVIM znacima će LJUBAV konačno BITI UZVRAĆENA – više neće morati čekati na ljubav!

2 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Poravnanje na nebu znači da imate priliku ponovno osvojiti osobu koju vam je jedan od vaših prijatelja lukavo ukrao. Osjećate se hrabro i asertivno raspoloženi, a nimalo se ne sramite podsjetiti ih koliko ste se nekad zabavljali i koliko ste privlačniji od …, čiji je glavni problem to što podsjeća na žabu.

 

ŠKORPIJA

Nebeska atmosfera potiče vas da otkrijete više o mogućnostima koje su inherentne u okviru vaše trenutne veze. Oboje ste stigli do raskrižja i na mjestu pronalaska novog smjera. Morat ćete biti iskreni jedno prema drugome o tome što želite raditi i koliko toga zapravo možete učiniti zajedno na zadovoljstvo oboje.

 

STRIJELAC

Planetarno poravnanje znači da netko poseban očekuje da se čuje s vama , ali niste sigurni hoće li. Sve ovisi o vašem raspoloženju i osjećate li da se isplati. Ipak, ovo je vrijeme da slavite ljubav u svim njezinim oblicima – a kada želite impresionirati, sigurno znate kako to učiniti sa stilom. Samo naprijed – usreći nekoga!

 

JARAC

Morat ćete oblikovati neke svoje ideje ako želite ostati u dobrim knjigama svoje drage. Trenutna atmosfera implicira da se možda umaraju od nekih, ako ne i svih vaših rutina. Samo jednom možete pokušati promijeniti nešto, bilo što, kako biste dan učinili nepredvidljivijim. Ljubav odgovara na svježe i novo, radije na ustajalo i dotrajalo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ako vam se čini da se vaša bliska veza iskristalizirala u predvidljiv obrazac, onda najbolje iskoristite planetarno poravnanje, jer nudi priliku da izbijete u nešto malo fleksibilnije i avanturističkije. Ali morate vidjeti da je promjena najbolji i najprikladniji odgovor, a također morate poduzeti mjere kako biste to učinili mogućim.

 

RIBE

Trenutni planetarni tranziti mogu vas potaknuti da izgledate melankolično, kako biste impresionirali svoju buduću ljubav. Vaše raspoloženje će sigurno imati utjecaja, ali ako se nadate da će biti dirnuti vašom nevoljom i nadahnuti da vam kupe prekrasne i skupe poklone koji će vas razveseliti, možda ćete se stvarno razočarati. Više ćete profitirati tako što ćete biti sretni nego glumiti tugu.

Stranice: 1 2