LJUBAV za PRVU POLOVINU Jula: OVIM znacima će LJUBAV konačno BITI UZVRAĆENA – više neće morati čekati na ljubav!

LJUBAV za PRVU POLOVINU Jula: OVIM znacima će LJUBAV konačno BITI UZVRAĆENA – više neće morati čekati na ljubav!

2 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Planetarna energija može značiti da morate praviti više buke nego što je damski kako biste bili primijećeni. Ali ovom prilikom nećete se brinuti da ćete se morati osramotiti. Toliko ste sigurni, jednom, da ova veza ima potencijal da vas učini istinski sretnima da ste spremni žrtvovati svoj imidž kako biste to osigurali. Budi hrabar!

 

BIK

Položaj planeta potiče avanturistički pristup vašoj potrazi za savršenom vezom. Iako je činjenica da nijedna veza nikada nije savršena, prilično ste sigurni da možete poboljšati one kroz koje ste prošli u prošlosti. Međutim, to će značiti da trebate pogledati ulogu koju ste odigrali u oblikovanju tih iskustava.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo bi mogao biti romantični period, ali prvo morate nešto ispraviti. Planetarno poravnanje ukazuje na to da voljena osoba očekuje neku vrstu dara, ali da možda trebate neku ispriku prije nego što ga kupite. Samo jednom budi ljubazna i kupi te super deluxe svilene plahte s odgovarajućim donjim rubljem – i bez zamjeranja.

 

RAK

Obično ste prilično suptilni u pogledu načina na koji vodite svoje romantične poslove. Ali s trenutnim planetarnim aspektom nećete osjećati grižnju savjesti zbog otkrivanja sebe upravo onakvima kakvi jeste. Što donosi takvu promjenu u vašem maniru? Može biti samo da vas određena osoba izluđuje željom i barem jednom vam nije stalo do toga da budete potpuno otvoreni i iskreni.

 

LAV

Prilično uživate u ovakvim danima kada se osjećate kao da ste detektiv zadužen za vrlo važan slučaj. Astralna konfiguracija znači da, ako pokušavate podići veo enigme koja okružuje jednu određenu osobu, uskoro možete otkriti važan trag koji će vam pomoći razumjeti njihove motive. Ali slušajte i ono što vam srce ima za reći.

 

DJEVICA

Aspekti upućuju na to da ste možda namjeravali svojoj voljenoj osobi pokloniti nešto što žarko želi i nešto bi joj možda izmamilo suzu na oko. Ali, nažalost, što se tiče suptilnosti i profinjenosti, zadnji ste bili u redu kada je to podijeljeno. Ipak, ako vas STVARNO voli, štipaljka bi također bila dobra!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2