Zvijezde otkrivaju kome će ovo biti mjesec SREĆE i LJUBAVI, kome TUGE, tko će doći do VELIKOG NOVCA, a tko će biti IZDAN!-

Zvijezde otkrivaju kome će ovo biti mjesec SREĆE i LJUBAVI, kome TUGE, tko će doći do VELIKOG NOVCA, a tko će biti IZDAN!-

29 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Ovom zodijaku bi se, na ljubavnom planu,  mogla u život pojaviti jedna osoba, zbog koje bi vam srce moglo početi jače i brže kucati. Budući da vam je ljubav veoma bitna u životu, za vas će ovo biti jedan veoma lijep period života ispunjen sa srećom i sretnim trenutcima.

Zodijaci koji su u vezi, imat će stabilan period bez većih nesuglasica, nesporazuma ili svađa.

Na poslovnom planu se ništa bitno neće promijeniti. Ostat ćete gdje jeste, ali krajem mjeseca otvoriti će vam se prilika za novom poslovnom suradnjom.

Na zdravstvenom planu osjećat ćete promjene na psihičkoj osnovi. Moguće je da ćete osjećati priličan stres i nervozu, a to bi se moglo odraziti na učestale glavobolje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Ovaj zodijak će naprosto zračiti tijekom cijelog mjeseca pozitivom, samopouzdanjem, srećom i optimizmom. Sada je vrijeme da iskoristite vrijeme koje je pred vama i provedete svoje ideje i planove u djela. Smiješi vam se uspjeh na poslovnom i ljubavnom planu.

Slobodni zodijaci, upoznat će osobu sa kojom će vrlo brzo postati bliski. Ta osoba, neće moći odoljeti vašem šarmu i neodoljivosti sa kojom zračite.

Oni u vezi bi mogli naići na manje svađe, pokažite razumijevanje i pružite podršku svome partneru. U ovom mjesecu, na sebe ćete privlačiti samo ono dobro. Donijet ćete neke nove odluke i provest ćete neke promjene. U društvu ćete biti traženi. I ostali će primjetiti vašu snažnu energiju i uživati u vašem društvu. Imat ćete mnogo snage i energije i tu energiju ćete usmjeriti na vježbanje.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

U narednom mjesecu možete odahnuti. Zvijezde su vam naklonjene i cijeli mjesec će biti stabilan i bez većih nedaća i problema. Slobodno se opustite i prepustite uživanju. Brige vas neće pratiti već će se sve dešavati onako kako želite. Ljubav vam se također smiješi. Čekaju vas brojni sretni trenutci sa partnerom.

Na poslovnom planu, moguće promaknuće i povećanje plaće. Vaše financijsko stanje će se uvelike poboljšati. Sa zdravljem nećete imati problema. Igre na sreću mogle bi vam donije puno novca i riješiti sve vaše financijske probleme. Glavobolje koje vas sada prate, moguće da nestanu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4