LJUBAVNI HOROSKOP za 01. Jul: Vodolija se mora boriti za ljubav, tajna Ovna će se saznati, a OVAJ znak će se zaljubiti!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 01. Jul: Vodolija se mora boriti za ljubav, tajna Ovna će se saznati, a OVAJ znak će se zaljubiti!-

29 lipnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Ako ste nedavno bili neiskreni prema partneru, danas će vjerojatno to izaći na vidjelo. Bit će vam neugodno zbog toga, osjećat ćete se posramljeno i tužno, ali pokušajte odigrati na kartu ljubavi i moliti partnera za oprost. Jedino to vam preostaje ukoliko želite i dalje biti u vezi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

U ljubavi je uvijek potreban kompromis, a vi očito na njega niste spremni. Previše očekivanja od partnera moglo bi vam se obiti o glavu i dovesti do kraja veze. Shvatite da vas partner voli pa i svoja očekivanja od njega smanjite na normalnu razinu i pokušajte i sami dati više od sebe da bi vaša veza bila očuvana, jer to i sami želite.

 

 

BLIZANCI

Vrlo su jake emocije prema vama od strane jedne osobe koju već dugo poznajete, ali vi još niste spremni ući u novu vezu. Danas će vas ta osoba oraspoložiti na način da će vam pripremiti jedno jako lijepo iznenađenje koje će značajno utjecati da možda i popustite i krenete u novu ljubavnu vezu.

 

 

RAK

Vaša ljubomora počinje poprimati velike razmjere, iako za nju nemate nikakve osnove. Vaš partner je na rubu izdržljivosti sa vama, što će vam danas jasno dati do znanja, pa dobro razmislite što želite od vaše veze. Bolesna ljubomora će razoriti vašu vezu vašom krivicom ako konačno tome sami na stanete na kraj.

 

 

LAV

Gorite od želje da vratite osobu iz vaše prošlosti ponovno u vaš život i sve ste podredili tom cilju. Ta osoba ne misli tako i nema namjeru vraćati se vama nego nastaviti život dalje bez vas. Koliko god će vam to teško pasti, danas ćete dobiti čvrst i nepobitan dokaz da ćete morati odustati od vaše namjere.

 

 

DJEVICA

Svi problemi u vezi koji vas prate danas će biti riješeni. Dajte priliku ljubavi, nemojte biti sitničavi, ne osvrčite se na kojekakve sitnice jer je ljubav važnija od svega. Danas dajte ponovno priliku ljubavi i dan će vam biti predivan, a problemi će se riješiti sami od sebe kada ljubav ponovno pobijedi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2