DNEVNI HOROSKOP za 28. Jun: Jednog znaka će pratiti poslovni problemi, ali u toku dana će dobiti VELIKI NOVAC!-

DNEVNI HOROSKOP za 28. Jun: Jednog znaka će pratiti poslovni problemi, ali u toku dana će dobiti VELIKI NOVAC!-

26 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Na poslovnom planu mogle bi se desiti neke nepredviđene situacije koje bi mogle narušiti sklad posla i odnosa u narednom periodu. Na ljubavnom planu vaše riječi, želje pa i kritike, nećete dopirati do vašeg partnera. Uspješno će se oglušiti na to i nastaviti po svome.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Posao vam oduzima puno vremena, ne samo da se to odnosi na konkretno radno vrijeme, nego i izvan radnog vremena. To bi vam moglo u danu ispred vas stvoriti priličnu nervozu i nemoć što niste u mogućnosti uskladiti poslovni i privatni život. Na ljubavnom planu i kada je vaš partner u pitanju, neprestano ponavljate jedno te isto u nadi da bi se neke stvari mogle promijeniti na bolje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Na poslovnom planu pokušat ćete se prilagoditi okolini da bi izbjegli moguće sukobe i nesuglasice. Ta konstantna oglušivanja, utječu na vaše psihičko stanje i uzrokuju vam nervozu. Možda za promjenu da se postavite da se drugi prilagode vama. Na ljubavnom planu nećete biti dostupni za partnera. Prilično ćete biti umorni od bespotrebnih rasprava i nesuglasica.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Na poslovnom planu, uputit ćete kritike vašim radnim kolegama, jer njihovo zabušavanje na poslu, stvara vam više posla, jer odrađujete i njihov dio posla. Na ljubavnom planu, imat ćete osjećaj da se vaš partner udaljava od vas. Ponekad je prisutan, a ponekad vam se čini potpuno odsutan. To će u vama izazvati sumnju i nepovjerenje.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Pokušat ćete se dokazati na poslovnom planu pred vašim kolegama i nadređenima. Međutim, koliko god vi bolje obavljate svoj dio posla, ostajete tu gdje jeste. Neke privilegije će zapasti nekog drugog koji to manje zaslužuju. Na ljubavnom planu moglo bi doći do nekih krivih zaključaka. Ako imate što za pitati partnera, pitajte direktno i otvoreno. Nemojte pitati između redova i okolišati, jer ćete izvući sasvim neke druge zaključke.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2