Jedni će imati velike razloge za RADOST,  a neki će biti GORKO RAZOČARANI, PREVARENI i OSTAVLJENI!-

Jedni će imati velike razloge za RADOST,  a neki će biti GORKO RAZOČARANI, PREVARENI i OSTAVLJENI!-

29 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

POSAO:

U zadnje vrijeme, jako puno radite i jako puno problema imate kada je o poslovom životu riječ. U narednom periodu ne očekuju vas novi problemi. Baš naprotiv, neke situacije koje vam stvaraju nemir i nervozu, riješit će se u vašu korist.

LJUBAV:

U vezi:

Vama se smiješe jako lijepi dani i dosta sreće kada je ljubavni život u pitanju u narednom periodu. Situacije i zbivanja koja će se desiti, u vama će izazvati lijepe osjećaje i sreću. Usprkos svemu što se urotilo protiv vas i vaše veze, vi ćete uspjeti zajedno sa vašim partnerom, ponovo ustabiliti vašu vezu i izvesti ju na pravi put.

Slobodni:

Možete očekivati promjene kada je ljubavni život u pitanju. Upoznat ćete osobu koja će već od prvog trenutka početi koketirati sa vama i neće kriti da joj se dopadate. Vi više volite kada vi morate nekog osvojiti i ova situacija vama neće biti pretjerano zanimljiva, ali svakako ćete se zabaviti.

ZDRAVLJE:

Potrebno je više kretanja u smislu da pokrenete sve mišiće na tijelu. Previše ste statični.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

POSAO:

Vama naredni period kada je o poslovnom životu riječ, neće donijeti neke značajnije promjene što se samog opisa i posla tiče. Međutim, vaše negativno raspoloženje i manjak motivacije za poslom, bit će izražen što će i okolina primjetiti. Nećete previše bit dostupni i izbjegavat ćete svaki oblik komunikacije koji će se moći izbjeći.

LJUBAV:

U vezi:

Ljubavni odnosi između vas i vašeg partnera neće biti idealan što će se manifestirati nervozom i to obostrano. Među vama neće vladati sloga. Oboje trebate povesti računa da ne dozvolite da se sitnice pretvore u nešto oko čega ćete stvoriti ogroman problem.

Slobodni:

Možete očekivati promjene kada je u pitanju vaš ljubavni život. Osoba prema kojoj gajite određene simpatije, dat će vam do znanja da sa vama želi više od prijateljskog odnosa. Na planu ljubavi možete se nadati lijepim trenutcima.

ZDRAVLJE:

Tijekom narednog perioda, zdravlje će vas služiti ni bolje ni gore od onoga kako je sada.

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

POSAO:

Kada je u pitanju vaš poslovni život, on neće ispuniti vaša očekivanja i vaše planove što će vam dodatnu nervozu stvoriti, jer već duži period ništa nije kako treba. To će vas natjerati da ozbiljno razmislite o promjeni radnog mjesta. No ne žurite i ne zalijećite se.

LJUBAV:

U vezi:

Kada je vaš znak  u pitanju, na planu ljubavi vas čekaju samo lijepa dešavanja i trenutci koje ćete dugo pamtiti. Desit će se situacije koje će vam vratiti vjeru u ljubav, partnera i u kojima ćete vidjeti lijepu budućnost kada je u pitanju vaš ljubavni život.

Slobodni:

Vi ste već dugo sami što povremeno u vama stvara očaj, jer čeznete za ljubavi. Već polako gubite vjeru da će u vaš život ušetati netko s kime ćete dijeliti zajedničke trenutke. Tijekom idućeg perioda, upoznat ćete nekoga s kime ćete stvariti prijateljski odnos.

ZDRAVLJE:

Više sna i više odmora.

 

RAK (22.06 – 22.07. )

POSAO:

Nećete biti zadovoljni sa vašom poslovnom situacijom, a isto tako ni sa financijskom. Međutim, vama se smiješi veliki novac. Vi ćete doći do veće količine novca koji će vam promijeniti život i sa kojim ćete uspjeti riješiti mnoga pitanja i situacije koje stoje, zbog nedostatka financijskih sredstava.

LJUBAV:

U vezi:

Vaš ljubavni život će u narednom periodu procvijetati. Vaš partner će vam na brojne načine pokazivati ljubav i koliko mu značite. Naredni period donijet će vam samo sretne trenutke kada je u pitanju vaš ljubavni život. Bit ćete više nego zadovoljni ljubavnom situacijom.

Slobodni:

Upravo vi zauzimate veliki dio misli jedne osobe, ali vi to čak ni ne znate. U narednom periodu saznat ćete koja je to osoba koja vas želi pored sebe.

ZDRAVLJE:

Stabilno i bez promjena.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

POSAO:

Tijekom narednog perioda, vaša poslovna situacija neće vam donijeti zadovoljstvo i neće ispuniti vaša očekivanja. Vi ste ne osjećate dobro u radnog okolini zbog jedne osobe sa kojom nemate kvalitetan odnos. Taj odnos mogao bi se još više narušiti što će u vama veliko nezadovoljstvo izazvati.

LJUBAV:

U vezi:

Na planu vašeg ljubavnog života u narednom periodu neće biti nekih značajnih promjena i dešavanja. Upast ćete u jednu kolotečinu gdje se nećete previše obazirati jedno na drugo. Negativnosti neće biti, ali sretnih zajedničkih trenutaka će biti.

Slobodni:

Vaš ljubavni život će i dalje i tijekom narednog perioda ostati nepromijenjen. Neće se dešavati ništa značajno po pitanju novih veza i novih poznanstava. Za srodnu dušu, morat ćete pričekat neko bolje vrijeme.

ZDRAVLJE:

Izbjegavajte gužve, moguće su viroze.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

POSAO:

Kada je poslovni život u pitanju, ovaj naredni period bit će vam naklonjen i naredni period bi vam mogao donijeti mnoge poslovne uspjehe. Poslovna sredina će vam odgovarati. Ovu situaciju iskoristite što je moguće bolje i više.

LJUBAV:

U vezi:

Ljubavni život će biti stabilan ukoliko se uspijete izboriti sa nečime što ćete saznati. Saznat ćete za neke postupke i radnje vašeg partnera koje vam se neće nikako svidjeti. Zamjerit ćete jako, razočarat će vas i nećete moći to odmah prihvatiti. Vaš partner će se truditi da vam objasni da nije sve onako kako izgleda.

Slobodni:

Ono što će obilježiti vaš život na ljubavnom planu je to što ćete saznati da je vaša bivša ljubav pronašla sreću sa nekim drugim. Na to nećete ostati ravnodušni, iako ne gajite više emocije prema bivšem partneru

ZDRAVLJE:

Zdravlje stabilno tijekom narednog perioda.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2