LJUBAVNI HOROSKOP za 28. jun: Saznat će se jedna TAJNA, a jedna veza bi zbog toga mogla doživjeti SVOJ KRAJ!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 28. jun: Saznat će se jedna TAJNA, a jedna veza bi zbog toga mogla doživjeti SVOJ KRAJ!-

26 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Koliko god se vi trudili i ugađali vašoj voljenoj osobi, izgleda da to gubi svaki smisao. Neke veze su jednostavno osuđene na propast. Vaša voljena osoba ničime ne pokazuje da nešto osjeća prema vama niti se tako ponaša. Zvijezde predviđaju  kraj ljubavi i ljubavne veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Ni danas vam neće cvijetati ruže na ljubavnom planu. Vaš partner će neprestano imati upadice na vaše riječi što će vas dodatno razljutiti. Vi se trudite da smirite situaciju, no vaš partner kao da vas namjerno provocira da izazove svađu. Čeka vas prilično težak dan po pitanju ljubavnog života.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Vi ćete danas ostati potpuno šokirani i iznenađeni. Saznat ćete da jedna osoba gaji veoma duboke emocije prema vama i to će vas prilično iznenaditi. Nikada ne bi pomisliti tako nešto kada je ta osoba u pitanju, jer vam nikada nije slala takve signale.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

U vaš ljubavni život će se i danas uvući nemir koji se povlači još od predhodnog dana. Vaša voljena osoba trenutno nije zadovoljna vašim ljubavnim životom, ali tome niste vi krivi. Vi dajete sve od sebe da usrećite svog partnera, samo trenutno vaš partner očito ne zna što želi.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vi ćete danas uživati u ljubavnom životu. Sretni ste i ispunjeni što imate pored sebe nekoga tko vas voli i koga vi volite. Vi ste osoba koja kad voli, voli svim srcem i nema toga što ne bi napravili da ugodite svom partneru, jer sreća vašeg partnera je ujedno i vaša sreća. I obrnuto.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2