Jedan zodijak UŽIVA u SLOBODI, ali mu slijedi FATALNA PROMJENA!-/

Jedan zodijak UŽIVA u SLOBODI, ali mu slijedi FATALNA PROMJENA!-/

26 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Pustite prošlost i ono što je bilo i što je moglo biti, a okrenite se sadašnjosti i budućnosti. Bivša ljubav vas je zaboravila i nastavila dalje sa svojim životom u kojemu, nažalost, više nema mjesta za vas. Što prije to prihvatite, bit ćete sretniji i prije ćete izgraditi nov ljubavni život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Živite u mašti i čekate čudo. Vrlo jasno vam je jedan Bik dao do znanja da jednostavno ne želi ništa sa vama, ali usprkos tome, vi se i dalje nadate. Normalno je da se nadate, ali u ovom slučaju nadate se uzalud. Ta osoba već ima nekog drugog u svome zagrljaju.

 

 

BLIZANCI

Nitko ne bi trebao imati dvostruka mjerila, pa tako ni vi. Partnerove greške vam ni jedna ne promakne, ali svoje greške ili ne vidite ili se pravite da ne vidite. Čak i kad znate da griješite, pokušavate se opravdati kao da je ispravno to što ste napravili. Ako želite da vam veza uspije i da vlada mir, morat ćete korigirati svoje ponašanje.

 

 

RAK

Osoba ste koja uvijek zna što želi, a što ne i zato nije ni čudo što u većini slučajeva i dobijete ono što želite. Ako u ovom trenutku osoba koju želite nije kraj vas, kroz naredna tri dana bit će.

 

 

LAV

Naredna tri dana nećete se zamarati ljubavlju bilo da ste u vezi ili niste. Ako niste, godit će vam vaša samoća. Ako jeste, jednostavno nećete biti dostupni voljenoj osobi, jer će vam najviše goditi vrijeme provedeno sa samim sobom.

 

 

DJEVICA

Vaša voljena osoba pokazuje ljubomoru, ali vi ju uporno ubjeđujete kako nema razloga za ljubomoru i kako nemate nikakvih tajni. Vrlo dobro znate da itekako ima razloga za ljubomoru. Znajte, da se sve sazna prije ili kasnije, pa čak i ono što vam je samo u mislima.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2