NEDELJNI HOROSKOP od za narednih 7 dana: Bit će ovo iznad svega uspješna nedelja za OVE znakove, a OVOM znaku samo problemi!-/

NEDELJNI HOROSKOP od za narednih 7 dana: Bit će ovo iznad svega uspješna nedelja za OVE znakove, a OVOM znaku samo problemi!-/

23 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Nije vam potrebno puno da bi bili sretni i zadovoljni, jer zadovoljstvo znate pronaći i u malim stvarima. Upravo iz tog razloga naredna nedelja će vam donijeti brojne sretne trenutke u kojima ćete zaista uživati. Dani pred vama donijet će vam bogatiji društveni i obiteljski život i opuštanje u ugodnom društvu.

 

 

BIK

Vaša očekivanja od naredne nedelje nisu velika, što je na neki način i dobro, jer time izbjegnete eventualna razočaranja. Međutim, na vašu veliku radost, naredna nedelja će nadmašiti sva vaša očekivanja. Dani pred vama bit će u znaku velikih uspjeha i velike sreće, kao i bitnih događaja koja će imati utjecaj i na vašu budućnost, a ne samo na naredne dane. Petak vam donosi značajnu vijest koja bi mnogo toga mogla promijeniti.

 

 

BLIZANCI

Cijelu narednu nedelju, provest ćete u više nego dobrom raspoloženju. Tok cijele nedelje pratit će vas zvijezdana sreća i u svakom danu ćete imati razloge za sreću. Posebno će vam biti draga subota, jer u subotu vas očekuju lijepe promjene na ljubavnom planu.

 

 

RAK

Puni ste energije, a tako će se nastaviti i tokom iduće nedelje. Zvijezdana sreća će biti uz vas i nećete su susretati sa bilo kakvim problemima, nego baš naprotiv, imat ćete mnogo razloga za sreću. Tokom cijele nedelje osjećat ćete se i više nego dobro.

 

 

LAV

Naredna nedelja obilježena će biti raznim dešavanjima, no nešto će vas potpuno izbaciti iz takta i nećete znati kako da se postavite i ponašate. Naime, vaša bivša ljubav će pronaći način kako da dođe do vas, odnosno kako da vas kontaktira. Mix emocija strujat će vama i zaista nećete znati što da napravite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2