NEDELJNI HOROSKOP od za narednih 7 dana: Bit će ovo iznad svega uspješna nedelja za OVE znakove, a OVOM znaku samo problemi!-/

NEDELJNI HOROSKOP od za narednih 7 dana: Bit će ovo iznad svega uspješna nedelja za OVE znakove, a OVOM znaku samo problemi!-/

23 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA

Naredna nedelja donijet će vam nešto posve neočekivano i iznenadno, a to je odlična poslovna prilika, odnosno ponuda za novi posao i promjenu radnog mjesta. No, prije nego odlučite, dobro razmislite prije konačne odluke. Također će vam i ljubav donijeti lijepe zajedničke trenutke.

 

 

VAGA

Naredna nedelja će vam već od prvih dana započeti jako lijepo. Već u prvim danima iznenadit će vas jedan novčani dobitak. Ljubavni problemi će krajem nedelje nestati, jer ćete narednih dana uspjeti riješiti sve probleme i prepreke koje se nalaze među vama. Pred vama su lijepi dani.

 

 

ŠKORPIJA

Naredna nedelja za vas će biti u znaku uspjeha, jer ćete uspjeti pronaći riješenja za vaše probleme koji su već neko vrijeme prisutni u vašem životu. Pod zaštitom ste zvijezda i sve će vam jednostavno ići u onom smjeru u kojem želite.

 

 

STRIJELAC

Naredna nedelja mogla bi vam biti veoma zanimljiva, a iz svega toga bi se moglo nešto i izroditi. Naime, u danima vikenda upoznat ćete jednu osobu koja će vam od prvih trenutaka biti više nego zanimljiva. Nećete se moći oteti mislima o toj osobi, jer će vam ostaviti jak i dubok dojam.

 

 

JARAC

Naredna nedelja nadmašit će sva vaša očekivanja, iako vam očekivanja nisu velika. Niz dešavanja obilježit će naredne dane. Nova poslovna prilika naći će se pred vama. Ljubavni život postat će vam bolji nego možda ikada, a sam kraj tjedna vam donosi i novčani dobitak. Narednu nedelju dugo ćete pamtiti.

 

 

VODOLIJA

Narednu nedelju će vam obilježiti brojna dešavanja, no sve negativno i loše tokom naredne nedelje će vas zaobići. Ono što će najviše obilježiti naredne dane je na planu vašeg ljubavnog života. Točnije četvrtak će vam biti u znaku velike sreće za koju će biti zaslužna vaša voljena osoba.

 

 

RIBE

Možemo reći da je pred vama jedna mirna i tiha nedelja koja vam neće zadavati nove brige i probleme. Dešavanja tokom nedelje,  neće biti od velikog značaja, ali ona koja će biti, u njima ćete pronaći radost i zadovoljstvo. Možemo reći da ćete biti posve opušteni i da nećete biti izloženi većem stresu.

Stranice: 1 2