U NAREDNOJ SEDMICI: OVIM znacima će KONAČNO KRENUTI na svim planovima života!-

U NAREDNOJ SEDMICI: OVIM znacima će KONAČNO KRENUTI na svim planovima života!-

16 lipnja, 2022 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tjedan pred vama bit će tjedan pogodan za posao i gotovo vam je zajamčen uspjeh u svim vašim nastojanjima. Vaš najveći uspjeh leži u činjenici da uvjerite druge u produktivnost vašeg plana Također morate obratiti pozornost na događaje unutar vaše obitelji koji bi mogli poći u neželjenom smjeru.  Sigurni ste u sebe i svoje sposobnosti, pa ne dopustite da vas išta omete u vašim poslovnim planovima, makar se radilo o obitelji.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ovo je tjedan u kojem ljubav dominira u vašem životu i tu činjenicu nemojte zanemariti. Energija koju imate dobro funkcionira, a vi ćete to doživjeti kao ljubavni udar za svog partnera ili osobu s kojom možda izlazite. Otkrit ćete energiju neslućenih razmjera ovog tjedna, dok vi i vaš partner posežete za novim visinama u ljubavi i romantici. Iskoristite ovu intenzivnu energiju i stvorite s njom nešto nevjerojatno.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Dolazi jedan vrlo intenzivan tjedan za vas, u smislu putovanja. Iskoristite svaku priliku, otiđite negdje, zabavite se i opustite. Moći ćete sve poslovne poduhvate trenutno ostaviti po strani i ništa se bitno neće dogoditi. Prilika je na vašoj strani, ne propuštajte ju nikako.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj tjedan ćete donijeti čvrste odluke o tome što se mora učiniti, a što se mora promijeniti. Ovo je također vrlo bitan tjedan za vas, jer će vam vrijeme provedeno u kući donijeti osjećaj mira i svrhe. Ako ste se u posljednjih nekoliko tjedana osjećali loše, trebali biste se tijekom ovog vremena opet osjećati kao u najbolja vremena.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tjedan koji dolazi bit će nevjerojatan tjedan u smislu uspjeha u karijeri. Ohrabrujemo vas da se ne ustručavate učiniti sve da ostvarite napredak u karijeri.  Bit ćete od velike pomoći drugima koji ne razumiju određena financijska pitanja i moći ćete ih savjetovati, a to će vama donijeti ogroman benefit.  Uživate u pomaganju drugima, pogotovo kada vidite uspjeh koji pruža vaše vodstvo.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Sva će pozornost biti usmjerena na vas, a zbog svoje pozitivne energije, ovaj ćete tjedan razviti nesmetan i siguran način kako pokazati da ste pravi lider. Možda ćete se osjećati nadahnuto i potrošiti novac na neuobičajene stvari, ali dopustite si povremeno i takav način opuštanja. Iskoristite dio energije za pomoć koja je nedavno zatražena od vas, bit će to vrlo lijepa gesta.

 

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2