TOKOM VIKENDA: Vaga, Škorpija i Ribe će imati NAJVIŠE SREĆE TOKOM VIKENDA, dok će OVOM znaku SVI PLANOVI PROPASTI!-/

TOKOM VIKENDA: Vaga, Škorpija i Ribe će imati NAJVIŠE SREĆE TOKOM VIKENDA, dok će OVOM znaku SVI PLANOVI PROPASTI!-/

10 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Nadolazeći dani neće previše uzburkati sadašnju situaciju, nego će vam prije svega donije puno mira kao i slobodnog vremena. Naporna sedmica je iza vas, a ono što vam naviše treba je odmor. Slobodnog vremena ćete imati i pošteno ćete se odmoriti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dani vikenda donijet će vam veliku količinu stresa, jer gdje god da se okrene, samo ćete na razne probleme nailaziti. Prvi dan vikenda će vas zadesiti problemi na poslovnom planu, a već drugi dan nesuglasice i verbalni sukob sa voljenom osobom. Vaš partner će vas svojim postupkom totalno iznenaditi na što vi nećete moći ostati smireni.

 

 

BLIZANCI

Dane vikenda ćete biti pod zaštitom zvijeda i ništa se neće mijenjati na lošije u vašem životu. Prije svega dani će biti sjajni, a vaše raspoloženje bolje nego inače. Vikend će vam najviše obilježiti jedno romantično iznenađenje koje će vam pripremiti vaša voljena osoba.

 

 

RAK

Dani vikenda će vam najviše pogodovati za rješavanje napetih odnosa, prije svega sa voljenom osobom. Ukoliko izađete u susret partneru, mogli bi velik dio problema riješiti koje imati. Osim toga, ukoliko budete spremni na uzajaman dogovor, moći ćete riješiti i zategnute odnose sa još jednom osobom sa kojom imate narušene odnose.

 

 

LAV

Burna sedmica je iza vas u kojoj su vas pratili razni problemi. Dani vikenda vam neće stvarati nove probleme, nego baš naprotiv. Dani vikenda donijet će vam dosta mira i opuštenosti. Položaj planeta vam odgovara, a samim time dobro ćete se osjećati.

 

 

DJEVICA

Dane vikenda bit ćete pod zaštitom zvijezda i pratit će vas sreća zvijezda. Prepoznajte svaku situaciju iz koje bi se nešto moglo izroditi u vašu korist, jer ćete moći ostvariti sve što započnete. Iskoristite ove dane i izvucite maksimum iz njih.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2