Nekome stiže IZNENAĐENJE na koje dugo čeka i koje će PAMTITI ČITAV ŽIVOT!-/

Nekome stiže IZNENAĐENJE na koje dugo čeka i koje će PAMTITI ČITAV ŽIVOT!-/

10 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Vaša ljubavna situacija ušla je u period spokoja i mira. Nakon jednog burnog razdoblja i vi i vaš partner zaslužili ste malo mira i opuštanja. Vikend je najbolji za odlazak nekamo, bilo gdje, samo da oboje malo promijenite sredinu. Za one koji nisu u vezi, mogli bi konačno naći svoju srodnu dušu i to već početkom naredne sedmice. Ciganske karte govore da će upravo početak sedmice biti vrlo uspješan za početak nove ljubavi. Posao lagano ide svojim tokom, bez većih uzbuđenja, bar naredne sedmice.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Bitna odluka je pred vama naredne sedmice jer je došlo vrijeme da partneru kažete kuda ide vaša veza. Da li ste spremni na zajednički život ili je sve to samo prolazno, to ćete morati iskreno odgovoriti partneru, jer će vam to pitanje postaviti. Puno posla donijet će i više novaca nego inače, pa ćete sa te strane biti zadovoljni. Trebat će vam i malo više odmora, jer ste postali preopterečeni sa poslom. Iskoristite kraj sedmice i vikend da se dobro odmorite.

 

 

BLIZANCI

Ciganske karte proriču vam razočaranje u ljubavnoj vezi početkom naredne sedmice, ali i oporavak i poboljšanje odnosa krajem sedmice. Vikend ćete provesti u idiličnoj atmosferi i brzo ćete zaboraviti loš početak sedmice. Oni koji nisu u vezi imaju mogućnost upoznati interesantnu osobu, ali moraju dobro razmisliti vrijedi li se upuštati u vezu sa tom osobom. Poslovna strana donijet će rad, rad i samo rad.

 

 

RAK

Naredna sedmica za vas postaje sedmica kada ćete neke stvari morati riješiti, a to je odnos sa vašim partnerom. Ljubomora vam ne pomaže uopće, vrijeme je za iskreni razgovor. Za one koji nisu u vezi, ništa novo na vidiku naredne sedmice, bar po ciganskim kartama. Bit će puno muke i brige na poslu, ali navikli ste na poslovni stres ps vas to neće previše uznemiriti.

 

 

LAV

Ne očekuju vas nova dešavanja naredne sedmice, očekuje vas spoznaja da je vaš partner zaista prava osoba za vas. Takve lijepe misli vodit će vas u narednoj sedmici, pa ćete lakše podnijeti brige i poteškoće na poslu. Poslovni dio neće ići kako treba, pa ćete morati pripaziti da stres ne utječe previše na vas jer vas očekuje nezaboravan vikend sa partnerom. To vam ciganske karte predviđaju, a vi im trebate vjerovati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2