OVA 3 znaka će konačno SRESTI OSOBU koju ČEKAU CIJELOG ŽIVOTA za vrijeme Sunčevog Sekstila Jupitera od 25. maja 2022.

OVA 3 znaka će konačno SRESTI OSOBU koju ČEKAU CIJELOG ŽIVOTA za vrijeme Sunčevog Sekstila Jupitera od 25. maja 2022.

24 svibnja, 2022 0 By Admin

Ponekad se u nekoga zaljubiš i to se čini sudbinskim, a za tri horoskopska znaka koji će svoju srodnu dušu pronaći, upravo se tako čini.

Kad god imamo tranzit tako pozitivne veličine, kao što je Sunčev sekstil Jupiter, imamo osjećaj da je sve moguće.

Uz ovaj tranzit koji vodi put, manje se bojimo i postižemo više. I, budući da se sve čini mogućim, taj osjećaj primjenjujemo i na svoje snove, i na svoje ljubavnike snove.

Vizije srodnih duša plešu u glavama ljubavnika koji žude za iskustvom s nekim tko nije samo ‘tu’ za njih, već im je suđeno da bude tu.

Srodna duša; ta savršena osoba koja će nas upotpuniti.

Da bismo upoznali svoju srodnu dušu, moramo vjerovati da je imamo, i moramo poslati naš svjetionik: dati im do znanja da smo vani i čekamo njihov dolazak. I dok se sve ovo čini bajkovitim i pomalo otrcanim, ovo je ono što čini ljudsko iskustvo vrijednim.

Želimo otrcani život! Želimo srodnu dušu! Želimo biti ti koji je imao sreću pronaći nekoga tako posebnog da ne možemo živjeti bez njega jer je tako dobar, da je to trebao biti.

Određeni znakovi danas doista sresti nekoga koga može nazvati svojom srodnom dušom, ali imajmo na umu i ovo: srodna duša, prijatelj, ljubavnik, partner – ništa od toga nije važno i ništa od toga nije posebno ako ne poštujemo partnerstvo s ljubavlju, poštovanjem, suosjećanjem i komunikacijom.

Učinite pravu stvar i prava stvar će učiniti kako treba.

3 znaka zodijaka koji susreću svoju srodnu dušu za vrijeme Sunca Sextile Jupiter od 25. maja 2022.

1. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tijekom Sunčevog sekstilnog Jupitera, osjećat ćete se kao da vam se um širi. Upoznat ćete nekoga tko će imati čudan i pozitivan utjecaj na vas. Ovo nije bilo nešto na što ste računali da će se dogoditi.

Ipak ste otvoreni; volite poznavati zanimljive ljude i rado dodajete još jednog u svoj raster prijatelja. Ono što se događa je da je ta osoba neka vrsta kapije za vas; kada ga jednom upoznate, stvari u vašem životu počinju se mijenjati, rasti i izokrenuti u nove stvari.

Ovo je osoba koja vas oduševljava, iako niste sto posto u tome da vam je srodna duša. A onda klikne; već mjesecima to očitujete; jednostavno nisi znao da će tvoj poziv za srodnu dušu doći upravo u ovoj osobi. Jao, on je taj, i vrlo brzo ćete to primijetiti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2