3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme Merkura u Biku od 25. maja 2022.

3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme Merkura u Biku od 25. maja 2022.

23 svibnja, 2022 0 By Admin

Tijekom ovog tranzita, u glavi nam je da smo u pravu, bez obzira na sve. I dok to ne znači nužno loše vijesti, to znači da se možemo staviti u kompromitiran položaj, jednostavno zato što smo napravili neke vrlo naivne poteze.

Možda malo previše osluškujemo glasove u našim glavama koji nam govore da smo u pravu što povlačimo poteze da se ponovno spojimo s bivšim koji nas više ne želi.

Ili, možda smo na strani primatelja takvog upada; s egom kao našom snagom, progurat ćemo se natrag u živote ljudi koji nas možda više nikada neće htjeti vidjeti jer vjerujemo da smo u pravu što smo se ponovno okupili. Ovaj tranzit nastavlja jačati ideju da smo u pravu, bez obzira na sve.

Ovako se vraća ludi bivši. Ovako puštamo ludog bivšeg da se vrati. Ovaj tranzit je sve o glupim, impulzivnim odlukama donesenim mahnito. Iako namjere mogu biti dobre, sami potezi bit će manijačni, nervozni i upitni.

3 horoskopska znaka čiji se ludi bivši vraća za vrijeme Merkura u Biku od 25. maja 2022.:

 

LAV

Ludi bivši koji će vam se vratiti u život, zapravo je netko o kome nikada ne prestajete razmišljati. Možda ste držali otvorena vrata vidovnjaka, a u umu druge osobe, oni su shvatili ta otvorena vrata i sada vjeruju da je to politika.

Ovaj tranzit daje ovom bivšem moć izražavanja, a riječima će vas možda moći ponovno zavesti da poželite biti s njim, bez obzira na to koliko se lud pokazao u prošlosti.

Ovdje možete shvatiti nešto o sebi: vi ste magnet za ludu osobu. Mislite na sve koje ste ikada voljeli. Svi su ludi. A sada se glavni orah tvog života vratio u grad. Hoćeš li mu jurnuti u zagrljaj? Samo će vrijeme pokazati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2