3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU i LOŠ HOROSKOP od od 16. do 22. maja 2022., a evo i zašto…

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU i LOŠ HOROSKOP od od 16. do 22. maja 2022., a evo i zašto…

14 svibnja, 2022 0 By Admin

Nekoliko horoskopskih znakova imat će težak tjedan, a tri bi se posebno trebala pripremiti.

Naši glavni istaknuti tranziti za tjedan dana su: Merkur u retrogradnom položaju, naravno, Mjesečeva opozicija Uran, Pun Mjesec u Škorpionu, Mjesečev trigon Venera, Mars u konjunkciji Neptun, Merkur u sekstilu Jupiter, Sunce u trigonu Pluton i Mjesec u konjukciji Pluton.

Sve ovo može zvučati kao kozmičko brbljanje, ali ovi tranziti, kada se rasporede na tjedan dana – od 16. do 22. maja – imaju moć da nas oslabe u koljenima.

Recimo to ovako; ono što čini prosječni tjedan nije na našem radaru tijekom tog vremena. Mi smo za to, da tako kažem, a ‘za to’ izgleda kao mnogo prepirki i mnogo poništenih pobuna.

Borit ćemo se za pravo na zabavu i stranka će nas izbaciti. Takav tjedan.

Imajte na umu da bez obzira na to koliko su dobre ili loše stvari, retrogradni Merkur potkopava gotovo sve što radimo.

Možemo biti zahvalni što se neće dogoditi ništa monumentalno tragično, ali to su male stvari, a mislim na ono najmanje što će nam se uvući pod kožu tijekom ovog tjedna. Pripremite se na živciranje, znaci.

Dobra je strana to što se do kraja tjedna nećemo ni sjećati što nam je za početak toliko smetalo. Glavobolja puno?

Tri horoskopska znaka s grubim horoskopima za tjedan od 16. do 22. maja 2022.

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Igrat ćete se s tim pozadinskim tranzitima ovaj tjedan i oni će vas stizati kao ništa drugo. Ono što se podrazumijeva je utjecaj koji stvaraju vanjski planeti, poput Neptuna i Plutona; jednostavno nisu na tvojoj strani ovaj tjedan. I dok to ne znači katastrofu, to znači da će vaši napori biti osujećeni.

U vašem životu postoji netko tko se nekako razdraži kad vidi da ne uspijevate, a to vas naravno tjera da još više želite uspjeti.

Ono što je žalosno u vezi ovog tjedna je to što ćete potrošiti previše vremena pokušavajući nadmašiti tu osobu, a manje vremena uvodeći kvalitetu u ono na što biste se trebali usredotočiti.

Imat ćete loš učinak zbog ove smetnje i mrzit ćete što ste im dopustili da vas ovako nadmu. Sljedeći put, sada ćete znati postati plijen izazovima koje postavljaju idioti koji ne znaju za što ste sposobni.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2