3 znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA i bit će BOLJI NEGO IKAD zahvaljujući retrogradnom Merkuru u Blizancima do kraja maja,2022.

3 znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA i bit će BOLJI NEGO IKAD zahvaljujući retrogradnom Merkuru u Blizancima do kraja maja,2022.

11 svibnja, 2022 0 By Admin

S retrogradnim Merkurom u Blizancima mnogi bi od nas mogli osjetiti iznenadnu potrebu reći nešto važno. A ono što danas govorimo moglo bi promijeniti tijek našeg života, posebno kada je ljubav u pitanju.

Ovo je savršeno vrijeme da se ljubav poboljša. A za tri horoskopska znaka odnosi postaju bolji tijekom retrogradnog Merkura.

Kada retrogradni Merkur postane službeni, postoji jaz koji djeluje kao plodno tlo za pozitivnost i mogućnost, a neki od nas bi mogli zapravo pasti u taj jaz; a ako to učinimo, možemo se smatrati vrlo sretnima, doista.

Ljubav kuca za vrijeme retrogradnog Merkura u Blizancima za horoskopske znakove koji su čekali ‘znak’.

Ponekad je to sve što nam treba da bismo osjećali stvari; nagovještaj da smo na pravom putu, ili ‘znak’ zbog kojeg se osjećamo kao da ne samo da NISMO sami, već da postoji netko vani – bez obzira gdje bi mogao biti – tko nam nekako signalizira , govoreći nam da su tamo.

Retrogradni Merkur nije za svakoga, ali ovisno o tome koji ste znak, to bi mogao biti samo tranzit koji vam omogućuje da odete s nadom.

I tako, za ljude koji su čekali nešto vani da se osjećaju kao da cijela ova stvar nije samo igra čekanja beznađa, ovo je vrijeme u kojem se mnogo toga mijenja.

Nada je promijenila igru, to je sigurno, a za određene znakove Zodijaka, igra će se promijeniti i ljubav postaje bolja. Dok nada možda nije postojala samo prije, retrogradni Merkur sa sobom donosi potpuno novi skup očiju. To je sretno razdoblje.

Tri horoskopska znaka čiji se ljubavni život poboljšava tijekom retrogradnog Merkura u Blizancima, u maju, 2022.:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Sreća u ljubavi izgleda kao da imate pristojan razgovor s nekim do koga bi vam moglo biti stalo. To bi mogao biti već etablirani prijatelj, za kojeg do nedavno niste smatrali da je ljubavni interes.

U ovoj osobi, shvaćate, imate više od prijatelja; čini se da su tu za vas u vrijeme vaše potrebe i zbog toga ih ne možete zaboraviti. Kad vam je trebao prijatelj, ova osoba se javila, a sada, zahvaljujući retrogradnom Merkuru, počinjete je vidjeti u drugačijem svjetlu.

Sada, budući da su vam dokazali da im se može vjerovati, malo spuštate oprez, a dok to radite, počinjete se osjećati sve otvorenije prema toj osobi i njezinim namjerama.

On sve prepušta vama.

Ako ga želite kao romantičnog partnera, onda će vas slijediti tim putem; ako ih odlučite zadržati samo kao platonskog prijatelja, tada će poštovati vaš izbor.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2