Dragi STRIJELČEVI, mjesec MAJ će vam donijeti VELIKE RAZLOGE za RADOST. Pratit će vas SREĆA i BLAGOSTANJE!

Dragi STRIJELČEVI, mjesec MAJ će vam donijeti VELIKE RAZLOGE za RADOST. Pratit će vas SREĆA i BLAGOSTANJE!

30 travnja, 2022 0 By Admin

Velik i opširan horoskop za mjesec MAJ koji se sastoji od:

-Općenite astrološke analize

-Ljubav

-Financije

-Karijera

-Posao

-Profesionalci

-Zdravlje

-Studenti

 

Općenito:

Strijelci vjerojatno će imati miran i opuštajući trenutak u maju 2022. Iako bi se stvari mogle sporo kretati početkom mjeseca, vaša karijera i radna aktivnost mogu dobiti zamah od sredine mjeseca. Kao rezultat toga, ovaj mjesec možete biti puno opušteniji i sretniji. Osim toga, mogla bi vas pratiti sreća i blagostanje, dok bi vam strani kontakti ili rad u stranim zemljama mogli donijeti značajno bogatstvo. Nadalje, možda ćete biti oduševljeni i svojim osobnim i profesionalnim životom sada, kada vam prihodi i ušteđevina mogu rasti, a mogla bi biti i neka plodna putovanja.

 

Ljubavni odnos:

Vaš odnos s obitelji i prijateljima može biti sladak i srdačan, iako ćete s vremena na vrijeme postati ovisni o svojim prijateljima ili obitelji. Međutim, vaša veza s njima mogla bi se poboljšati. Samci će možda morati pričekati neko vrijeme da upoznaju svoju srodnu dušu ili partnera po svom izboru, dok oni koji se planiraju vjenčati mogu naići na prepreke ili smetnje, osobito u ljubavnim brakovima. No, neki parovi mogu očekivati ​​bebu ovog mjeseca. Osim toga, možete proslaviti i neke obiteljske izlete sa svojim supružnikom i djecom. Štoviše, vjenčani mogu doživjeti lijepo i intimno vrijeme sa svojim partnerima, a vaša ljubav, kao i bračni život, može biti puna slatkoće i intimnih trenutaka. Vaš bi partner mogao biti odan, brižan, pun ljubavi i od povjerenja, a mogao bi vam i financijski pomoći ovog mjeseca. Osim toga, možda ćete otputovati i na neka egzotična mjesta kako biste proveli vrijeme sa suprugom i obitelji i uživali u odmoru. A vaš odnos s djecom može biti ugodan i prijateljski.

 

Financije:

Strijelci mogli bi uživati ​​u dobrom financijskom položaju ovog mjeseca. Za vas ne bi trebalo biti oskudice u bogatstvu i resursima. Iako neki ljudi mogu početi zarađivati ​​iz više izvora, može doći i do financijske dobiti od vaših kontakata i partnera. Partnerski poslovi također vam mogu donijeti obilan prihod ovog mjeseca, a u kriznim situacijama vaša rodbina, prijatelji ili braća i sestre mogu vam također financijski pomoći. Osim toga, mogli biste zaraditi novac u obliku kamata i rente, dok vam špekulativne aktivnosti, obveznice, ugovori, dionice i ulaganja također mogu donijeti značajnu dobit. Vaši poslovi i zanimanja mogu vam također povećati prihod. Vaši rashodi bi mogli biti pod kontrolom, a vaši primici, zajedno s uštedama, mogli bi se povećati. Ali molimo vas da se u ovom razdoblju klonite klađenja, kockanja i ekstravagantnih aktivnosti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2