Dragi JARČEVI, mjesec MAJ će vam biti jedan od najprosperitetnijih, najuspješnijih i najsretnijih mjeseci 2022, a evo i kako…

Dragi JARČEVI, mjesec MAJ će vam biti jedan od najprosperitetnijih, najuspješnijih i najsretnijih mjeseci 2022, a evo i kako…

30 travnja, 2022 0 By Admin

Velik i opširan horoskop za mjesec MAJ koji se sastoji od:

-Općenite astrološke analize

-Ljubav

-Financije

-Karijera

-Posao

-Profesionalci

-Zdravlje

-Studenti

 

Općenito:

Jarčevi mogli bi u maju doživjeti jedan od najprosperitetnijih, najuspješnijih i sretnijih mjeseci 2022. Mnogi od njih mogu biti sretni i zadovoljni svojim napretkom u životu, a i sreća može biti na vašoj strani u većini vaših nastojanja. Vaši poslovi mogli bi biti plodonosni, a novi izgledi u zvanju mogli bi procvjetati i pomoći vam da napredujete sada. Vaše cjelokupno bogatstvo i status također bi mogli porasti. Međutim, neki usponi i padovi u osobnom ili obiteljskom životu ponekad bi vas mogli učiniti frustriranim. Iako je vaša financijska pozicija možda dobra, neki skriveni neprijatelji bi se sada mogli urotiti protiv vas. Međutim,  mogu postati pobjednici u sudskim sporovima i parnicama.

 

Ljubavni odnos:

Vaši odnosi s članovima obitelji mogli bi se poremetiti ovog mjeseca. Također bi mogao postojati nedostatak jedinstva i sklada među članovima obitelji. Osim toga, mogu se pojaviti i neki problemi vezani uz imovinu. Osim toga, možda ćete morati dodatno paziti na zdravlje članova svoje obitelji. Međutim, oni koji su u vezi možda planiraju vjenčanje ovog mjeseca. Samci bi se mogli nakratko uplesti u strastveni krug tajni, romantični susret s nekim. U vašem romantičnom životu može postojati povjerenje, odanost i poštovanje, a vaš partner može biti pun ljubavi i brige. Međutim, u braku mogu razviti neke nesporazume i probleme s egom u svom bračnom životu. Osim toga, u nekoliko slučajeva moglo bi doći do razvoda ili rastave zbog izvanbračnih veza ili prijevare u bračnom životu.

Financije:

Osobe rođene u ovom znaku mogli bi steći bogatstvo iz više izvora ovog mjeseca. Mogli biste zaraditi više novca u shemama kratkoročnih ulaganja, dok u vašem poslovanju ili poslovnom životu ne bi trebalo biti oskudice u resursima ili sredstvima. Neki ljudi također mogu dobiti promocije i povišice, što bi moglo povećati vaše prihode. Nekoliko također može početi zarađivati ​​iz više izvora, dok bi vas prihod od honorarnog rada ili hobija sada mogao usrećiti i uzbuditi. Neki također mogu dobiti financijsku pomoć od svog supružnika, svekra ili braće i sestara. Iako se zarada od poduzeća ili samozapošljavanja može povećati, neki mogu ostvariti dobitke i profite putem vlade ili bankarstva. Osim toga, vaša se štednja može povećati, a rashodi pod kontrolom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2