LJUBAVNI HOROSKOP za 22. April: Bit će ovo dan VELIKIH EMOTIVNIH RASPLETA, ali i ZAPLETA – sve se mijenja…

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. April: Bit će ovo dan VELIKIH EMOTIVNIH RASPLETA, ali i ZAPLETA – sve se mijenja…

21 travnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Vaša voljena osoba htjet će danas razgovarati o budućnosti vaše veze. Ako osjećate ljubav prema partneru, onda znate što ćete reći. Zato vi morate znati koji su vaši osjećaji i da li su iskreni. Tada ćete moći otvoreno i iskreno graditi vašu budućnost.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pomalo ste nezainteresirani za partnera u zadnje vrijeme pa je potrebno da pod hitno nešto učinite ako želite i dalje stabilnu vezu. Danas je dan da pokažete partneru koliko vam je stalo i da ga možda iznenadite sa nečim.

 

 

BLIZANCI

Danas ćete saznati koliko je jednoj osobi stalo do vas. Neće vas to previše iznenaditi jer ste pretpostavljali da je tako, ali ćete dobiti konačan dokaz za to. Kako ćete dalje postupiti u vezi toga, to samo vi znate.

 

 

RAK

Vaš partner daje sve od sebe da vas usreći, ali vama to očito nije dovoljno. Provedite dan u razmišljanju što zapravo želite pa kada budete sasvim sigurni u to, tada to kažite partneru. Sve drugo moglo bi imati dugoročno loše posljedice po vašu ljubavnu vezu.

 

 

LAV

Danas vam je potrebna pažnja i bliskost sa osobom koju volite. Dajte joj to na znanje i to će svakako pomoći i vama i partneru. Zanemarite sve ostalo, bitni ste vi i vaša ljubavna veza. Prepustite se ljubavi, neka vas ljubav vodi i pokaže put.

 

 

DJEVICA

Sviđa vam se osoba iz vaše blizine i vi ste to pokazali toj osobi, ali očito nedovoljno. Vjerojatno ta osoba nije shvatila vaše prave namjere pa ćete morati biti direktni i reći što osjećate. Kako će sve završiti, samo zvijezde znaju, ali zvijezde su danas na vašoj strani pa je danas vrijeme za taj korak.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2