DNEVNI HOROSKOP za 22. April: Djevica, Jarac i Strijelac će uživati, a OVAJ znak se odlučuje na velike životne promjene…

DNEVNI HOROSKOP za 22. April: Djevica, Jarac i Strijelac će uživati, a OVAJ znak se odlučuje na velike životne promjene…

21 travnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Vaša voljena osoba će vam opet dokazati svoju ljubav na način da će vas ponovo oduševiti jednom svojom gestom. Vrijeme je da se zapitate da li i vi ponekad učinite neke lijepe stvari svome partneru kao što partner to čini za vas. Vrijeme je da uzvratite i pokažete svome partneru da i vi volite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Važno je samo ono što vi mislite o sebi, a vi ste zaista odgovorna i dobra osoba. Neka vas ne smetaju loše riječi upućene prema vama od loših ljudi. Takve stvari ignorirajte i nemojte se zamarati mišljenjem onih koji su daleko ispod vas.

 

 

BLIZANCI

Morate i vi nešto dati osobi koju volite, puste priče očito više nisu dovoljne. Potrudite se da vaš partner osjeti vašu ljubav, bez obzira na koji način to izrazili. Ono što morate učiniti je da konačno izrazite svoju ljubav partneru, na način kako vi to znate i umijete.

 

 

RAK

Nemojte očajavati jer će posao biti dovršen svakako, sa vama ili bez vas. Loše raspoloženje uvjetovano slabim rezultatima vašeg posla neće vam donijeti dobre stvari. Kada se vi povratite i počnete normalno razmišljati i funkcionirati, tada će sve krenuti na bolje.

 

 

LAV

Ne znate ni sami šta se dešava sa vama. Vrlo lako date se izbaciti iz takta i to vam stvara neprilike na poslu. Možda je vaša neriješena ljubavna veza i problemi u njoj uzrok takvog vašeg ponašanja. Morat ćete riješiti privatne probleme kako bi nesmetano nastavili sa radom.

 

 

DJEVICA

Danas je jedna osoba, vama bliska, spremna iskazati ono što osjeća prema vama. Vi pretpostavljate kakvi su osjećaji te osobe prema vama, ali i dalje niste posve sigurni u to. Danas ćete dobiti nepobitan dokaz da ste ispravno mislili i dobit ćete priliku da započnete novu ljubavnu vezu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2