3 znaka koji će konačno ispuniti SVE SVOJE LJUBAVNE ŽELJE i SNOVE za vrijeme konjunkture Mjeseca s Jupiterom od 2. aprila 2022.

3 znaka koji će konačno ispuniti SVE SVOJE LJUBAVNE ŽELJE i SNOVE za vrijeme konjunkture Mjeseca s Jupiterom od 2. aprila 2022.

30 ožujka, 2022 0 By Admin

Nekoliko sretnih horoskopskih znakova konačno dobivaju ono što žele u ljubavi tijekom tranzita Mjeseca u konjukciji Jupitera.

Kada budemo dovoljno sretni da imamo Mjesec u konjunkciji s Jupiterom kao naš glavni utjecaj, možemo očekivati ​​da ćemo u svemu što radimo moći vidjeti pozitivnu stranu toga. Budući da je Jupiter najveći planet, on također predstavlja ekspanziju.

Način na koji to prenosimo u naše stvarne živote obično dolazi u obliku sposobnosti oprostiti, velikodušno se izražavati i dobro se ponašati prema sebi.

Kada je ljubav tema, osjećamo se dobro zbog toga kako ćemo raditi stvari.

Prošli su dani prihvaćanja lošeg ponašanja kod partnera; više ne dopuštamo da talog postane naš svijet; želimo kvalitetne partnere, koji nas poštuju i isporučuju nam ono što želimo. Mjesec u konjunkciji s Jupiterom to omogućuje.

Ponekad je potrebno neko vrijeme. U početku ne dobijemo uvijek ono što želimo, uglavnom zato što još uvijek prolazimo kroz stvari. Jao, tijekom konjunkture Mjeseca s Jupiterom, naši ljubavni životi neće se samo poboljšati – moći ćemo reći da sada dobivamo ono što želimo od njih. Dobra stvar!

Pročitajte zašto ova tri horoskopska znaka dobiju ono što žele u ljubavi od 2. aprila. 2022. Konačno!

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ono što vam omogućuje da konačno ispunite svoje potrebe je to što ste konačno iskoračili s vlastitog puta. Ono što vas je spriječilo da doživite ljubav koju želite bile su vaše unaprijed stvorene ideje o tome što ste vjerovali da je ljubav.

Vaš skup očekivanja postao je popis koji se nikada nije mogao ispuniti, a tek kada ste otpustili očekivanja, mogli ste vidjeti od čega je zapravo vaš partner. Mjesec u konjunkciji s Jupiterom znači širenje uma; brzo pokreće otvoreni um, a to je upravo ono što vam je trebalo. Vaša osoba je vrijedna toga; sada ih konačno možete vidjeti kakvi jesu, i pogodite što? Oni su fantastični. I ti si.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2