MAGIČNE SVIJEĆE BUDUĆNOSTI! – SVIJEĆA koju izabereš OTKRIT će ti šta te USKORO ČEKA i da li će ti SREĆA UĆI U ŽIVOT!

MAGIČNE SVIJEĆE BUDUĆNOSTI! – SVIJEĆA koju izabereš OTKRIT će ti šta te USKORO ČEKA i da li će ti SREĆA UĆI U ŽIVOT!

29 ožujka, 2022 0 By Admin

Ponudili smo vam četiri magične svijeće koje će na osnovu vašeg izbora otkriti što vas uskoro čeka u budućnosti. Vi odaberite samo jednu i saznajte svoju budućnost…

PRVA SVIJEĆA

Ako ste odabrali prvu svijeću ona označava iznenađenje. Nekim situacijama koje će uslijediti u vašem životu u bliskoj budućnosti, bit ćete naprosto i više nego iznenađeni, jer tako nešto nikad ne bi pomislili. Naime, u vašoj blizini postoja osoba sa kojom održavate prijateljski odnos. Međutim, ta osoba na vas već dugo vremena ne gleda kao prijatelja.

Kroz vaše druženje i poznanstvo, ta osoba je prema vama razvila duboke emocije.U bliskoj budućnosti ta osoba će vama dati do znanja kako se osjeća i što osjeća prema vama. Sve bi to bilo divno i krasno da je obostrano, ali nije. Vi na tu osobu ne gleda kao na nekoga s kime bi mogli imati ljubavnu vezu i zato će vas to saznanje naprosto iznenaditi.

Smatramo da nema potrebe da zbog toga prekine bilo kakav odnos sa tom osobom. Ta osoba je bila sretna uz vas i kao prijatelj. Smatramo da nema razloga da toj osobi uskratite svoje prijateljstvo u budućnosti. Bit će sasvim dovoljno da toj osobi kažete ono što mislite i što osjećate, odnosno da toj osobi ne dajete lažnu nadu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ali, možda sada kada znate koliko ste voljeni i vi počnete gledati tu osobu jednim posve drugim očima. U svakom slučaju, lijepo je biti voljen.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2