OVA 3 znaka više NEĆE TRAGATI ZA LJUBAVLJU! Pred njima je čaroban susret SRODNIH DUŠA tijekom Mjeseca u Strijelcu od 24. marta!

OVA 3 znaka više NEĆE TRAGATI ZA LJUBAVLJU! Pred njima je čaroban susret SRODNIH DUŠA tijekom Mjeseca u Strijelcu od 24. marta!

21 ožujka, 2022 0 By Admin

Na sreću za tri horoskopska znaka koji pronađu srodnu dušu za vrijeme Mjeseca u Strijelcu, stvari se kreću na bolje na početku sezone Ovna u ljubavnom odjelu.

Ako netko želi pronaći svoju srodnu dušu, onda bi apsolutno morao biti na pravom mjestu u pravo vrijeme i za vrijeme pravog tranzita.

Taj bi tranzit bio Mjesec u Strijelcu, a ako bi ikada postojao tranzit koji bi mogao spojiti srodne duše, to je ovaj. Zapamtite, upravo smo ušli u Ovna, što znači da sve što radimo dolazi sa snažnim udarcem iza sebe.

Dakle, između nezamislivo snažne energije Ovna i ekspanzivnog, zapanjujućeg potencijala Mjeseca u Strijelcu, recimo samo da je sve moguće — a to uključuje i pronalaženje srodne duše.

Biti na pravom mjestu u pravo vrijeme nije nešto što možete planirati, a ipak, to su varijable koje uzrokuju povezivanje.

Na neki način, ako ste jedan od ljudi koji će pronaći svoju srodnu dušu tijekom Mjeseca u Strijelcu, vjerojatno ćete jednostavno doći na svoje mjesto i nećete morati ništa učiniti da se to dogodi.

To je tvoja sudbina, a veze srodne duše uvijek su vezane za sudbinu koju jedva možemo kontrolirati. Drugim riječima, trenutno ste na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Mjesec u Strijelcu otvara vrata mogućnosti. I u ovom slučaju, vjerovati je vidjeti, a ne obrnuto. Ako sumnjate da tamo vani imate srodnu dušu, nekoga tko je namijenjen samo vama, tada ćete to stvoriti snagom svoje volje.

Veze srodne duše nisu obična iskustva; oni su smisleni i duboki. Mjesec u Strijelcu dopušta da se ova iskustva dogode, a za određene znakove – vaše je vrijeme sada.

Kada se zvijezde poravnaju tijekom Mjeseca u Strijelcu od 24. marta 2022., ova tri horoskopska znaka pronalaze svoju srodnu dušu:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovdje dolazimo do definiranja što znači srodna duša u vašem svijetu. Za vas vaša srodna duša već postoji kao vaš partner. Ono što Mjesec u Strijelcu donosi u vama je sposobnost da ga vidite kao takvog.

Znate da volite svog partnera i da ste uvijek imali vrlo poseban odnos s njim, ali srodnu dušu?

Što je to uopće i zašto bi te bilo briga? Ne trebate se brinuti, Blizanci, ali znajte ovo: osoba s kojom ste odabrali da provedete svoj život je onoliko bliska koliko ćete ikada moći biti sa svojom srodnom dušom, a budući da je ovaj život kratak, sladak i jedini koji ćeš živjeti, mogao bi slaviti i ono što imaš.

Vi ste sretni; osoba s kojom ste je srodna duša koliko će vam biti, i to je dobra stvar.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2