3 horoskopska znaka čija se TAJNA AFERA OTKRIVA tijekom Mjesečevog trigon Merkura od 24. marta 2022.

3 horoskopska znaka čija se TAJNA AFERA OTKRIVA tijekom Mjesečevog trigon Merkura od 24. marta 2022.

21 ožujka, 2022 0 By Admin

Ah, Mjesec u trigonu Merkur. Ništa ne izaziva tračeve, nesporazume i glasine bolje od Mjesečevog trigona Merkur. Dakle, ako imate tajnu koju stvarno-stvarno-stvarno trebate zadržati za sebe, teško da ćete uspjeti.

Evo dogovora: Mjesečev trigon Merkur se odnosi na dobre namjere, ali te namjere su slijepe, što znači da ovaj tranzit želi otvorenu, iskrenu komunikaciju i promiče je tijekom cijeloga puta.

Nažalost, MI nismo tako velikodušni i pošteni kao Mjesečev trigon Merkur. Između tranzita i čovjeka vjerojatno možemo očekivati ​​da će se otkriti mnoge super tijesne tajne. A ako te tajne imaju ikakve veze s aferom sa strane, onda se pripremite, znakovi: otkrivanje vam dolazi.

Bolje ti je da imaš nepropusni alibi ako se namjeravaš izvući s ovim.

A ako ste potajno priželjkivali razotkrivanje samo da biste mogli živjeti u istini, onda će vam se san uskoro ostvariti.

Ovdje nije baš strašan tranzit; može vam dati mogućnost da se oslobodite partnerstva koje vas je iscrpilo. Ono što razotkrivanje čini za vas je da vas tjera da se suočite s istinom:

Imate li aferu jer ste nesretni kod kuće i nadate li se da ćete biti uhvaćeni kako biste već završili s tim? Vidjet ćemo. (I da, vaša će tajna biti otkrivena.)

Sviđali vam se to ili ne, ova 3 horoskopska znaka čija se tajna afera doznaje počevši od 24. marta 2022., a evo zašto, prema astrologiji.

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Suočite se s tim, znali ste da će se to jednog dana dogoditi. Samo nisi znao kada će se to dogoditi. Pa, velika je šansa da su te zvijezde dobro zaštitile za vrijeme trajanja tvoje tajne afere, ali znaš kakve su zvijezde – one se kreću, a ako ne sustigneš, uhvatit ćeš se na cjedilu, i to, prijatelju moj, to će se dogoditi.

Zamislite to kao “lijepo dok je trajalo”. Vaša afera će biti razotkrivena.

I, ako se odmaknete i razmislite o tome, vjerojatno ste učinili nešto da se to dogodi.

To je s vaše strane pasivno-agresivan potez, ali dugoročno ste ovu tajnu gurnuli na vidjelo. Mjesečev trigon Merkur vam je upravo pomogao, ali stvarnost je takva da ste više nego vjerojatno željeli da vaša tajna afera bude otkrivena.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2