OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE u narednih 30 dana za vrijeme VLADAVINE OVNA od 21. 03. do 20. 04.!

OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE u narednih 30 dana za vrijeme VLADAVINE OVNA od 21. 03. do 20. 04.!

19 ožujka, 2022 0 By Admin

Pravo pitanje je kako se ljubav NE može poboljšati tijekom sezone Ovna? Dobro došao, Ovna!

Čekali smo te. Naši ljubavni životi čekali su vaš dolazak i sada kada ste ovdje, radujemo se. Pa, barem neki od nas to rade.

Ovan donosi sreću u ljubavi, kao i sreću u gotovo svemu ostalom što doživimo. Potres energije Ovna je u tome što moramo raditi s njom, inače će nas preraditi.

Dakle, ako se možemo koncentrirati, možemo pravilno koristiti ovu energiju.

Ovdje je ključno da se ne uhvatite u koštac s drugim osobinama Ovna, kao što su neprijateljstvo, agresija, grubost…

Ako možemo, onda naša sreća u ljubavi može eksponencijalno rasti ako se otvorimo kvalitetama koje nam Ovan donosi, kao što su entuzijazam, ljubaznost, velikodušnost i kreativnost. Za ljubitelje koji žele zajedno podijeliti duboka i pozitivna iskustva, ovo je sezona za vas.

U ljubavi i romantici vidjet ćemo kako veze prerastaju u partnerstva, kao i flertove koji postaju ozbiljni i obećavajući.

Naši osjećaji povjerenja prema onima kojima smo dali svoja srca će rasti i to će nam omogućiti da se osjećamo opušteno; kada nismo ugroženi ponašanjem onih koje volimo, možemo se kretati ovim svijetom s povjerenjem.

Ovo je sezona u kojoj se stvaraju novi počeci. S Ovnom dolazi proljetni ekvinocij i simbolično emocionalno punjenje koje dolazi s njim. Ako smo otvoreni za dobrotu energije Ovna, tada ćemo vidjeti da se naš odnos drastično poboljšava.

Sve je dobro u našem svijetu.

Tko su 3 najsretnija horoskopska znaka kada je ljubav u pitanju ove sezone Ovna?

 

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Sve što ti je trebalo je taj jedan prekid, jedan znak da će stvari krenuti na bolje, i evo ga, Rak. Sezona Ovna je ovdje, a vi ćete biti zapljusnuti u svojoj slavi.

Život će vam uskoro postati bolji, posebno na ljubavnom planu.

Primijetit ćete da vam se čini da ova sezona povećava samopouzdanje; osjećate se dobro kad kažete što vam je na umu i više nemate tu mučnu inhibiciju.

Ovo ne znači da ćete izbrbljati, ali ćete svom ljubavnom partneru reći što vam je na umu i što vam je potrebno da ova ljubavna afera pređe na sljedeću razinu — na koju to želite ići. Ako je predanost ono što tražite, dobit ćete je, ruku na srce.

Ako želite začiniti stvari u spavaćoj sobi, ne bojte se – vaš je partner sto posto tu za vas, u tom pogledu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2