OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE u narednih 30 dana za vrijeme VLADAVINE OVNA od 21. 03. do 20. 04.!

OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE u narednih 30 dana za vrijeme VLADAVINE OVNA od 21. 03. do 20. 04.!

19 ožujka, 2022 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Vaš ljubavni život oduvijek je bio više predstava za druge nego pravo zadovoljstvo za vas, iako se čini da bi sezona Ovna to mogla malo promijeniti, barem na neko vrijeme. Možete priznati sebi da ste u partnerstvu s dudom; oni su u redu, oni su samo dosadna osoba koja nema mašte i zagona. Ipak, oni su tvoji.

Volite reći ljudima da živite život osobe koja je noću i danju u romantičnom blaženstvu, ali to nije istina; kao što je spomenuto, to govorite drugima kako biste im pokazali da ste sretni, a činite to da ih ušutkate prije nego što se jave svojim zapažanjima i savjetima.

Evo u čemu je stvar – toliko ste se navikli da vam je partner dosadan da ne očekujete da će se promijeniti, a tijekom sezone Ovna će se mijenjati. Možda neće biti zauvijek, ali iskoristite novo zanimanje vašeg partnera za vas. To je dobra stvar, Djevice.

 

3. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Obožavate energiju Ovna i uvijek ste je mogli prevesti kao dobru i produktivnu stvar. Ova energija će ući u vaš romantični život i dati vam upravo ono što vam je potrebno: zajedništvo.

Vi i vaš partner ste bili zaljubljeni, ali niste baš toliko uključeni u živote jedno drugog.

Tražili ste nešto za podijeliti, nešto što će vas oboje stimulirati, nešto…kreativno.

Zahvaljujući Sunčevoj energiji Ovna, naletjet ćete na tu vezu i oboje ćete se njome napuniti. Pripremite se učiniti nešto posebno s osobom koju volite i znajte da je ovo — ovaj projekt, ili što god da je — važno i morate ga shvatiti ozbiljno.

Ovo je nešto što će ne samo učvrstiti vašu vezu, već će vas i dalje zbližavati kako vrijeme bude prolazilo. Upravo ćete osvojiti ljubavni jackpot, Vaga. Dobro za tebe.

Stranice: 1 2