LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Mart: Idealan dan da OVAJ znak napravi PRVI KORAK i započne PRAVU LJUBAVNU PRIČU…

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Mart: Idealan dan da OVAJ znak napravi PRVI KORAK i započne PRAVU LJUBAVNU PRIČU…

15 ožujka, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Danas ponovno susrećete osobu koja vam je nekad mnogo značila. Susret će se dogoditi slučajno, a što će iz njega proizaći, to će vrijeme pokazati. Da li je dobro vračati se na staro ili tražiti novu sreću, znat ćete uskoro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dosta ste depresivni jer ne možete pronaći ljubav svog života. Naći ćete ju kad se najmanje busete nadali, a do tada zabavite se nečim drugim i izbacite depresiju iz života. Sve će biti puno lakše kada vam se dobro raspoloženje vrati i postane vaša svakodnevica.

 

 

BLIZANCI

Danas ćete učiniti prvi korak i izraziti svoje osjećaje osobi koja vam se sviđa. To će za vas biti dosta teško za izvesti, ali vi ćete to učiniti jer vam je ljubav važnija od svega. Hrabrost je jedino što vam je do sada nedostajalo, a od danas hrabrost će vas usmjeriti u novi život.

 

 

RAK

Vi i partner želite nastaviti vašu vezu, ali događaji iz bliže prošlosti vas sputavaju u tome. Danas je dan za razgovor o vašoj budućnosti. Iskreno recite što želite i oprostite partneru za loše stvari. Bilo bi žalosno kada više ne biste bili zajedno uz toliku ljubav koju gajite jedno prema drugom.

 

 

LAV

Sreća je u malim stvarima, ne možete u detalje isplanirati vaš ljubavni život. Uživajte u svakodnevnim stvarima koje radite zajedno, jer danas ćete imati razloga za uživanje. Puno malih sretnih događaja čine ukupnu sreću u ljubavnom životu, imajte to na umu.

 

 

DJEVICA

Manje razočarenje na ljubavnom planu koje će se danas dogoditi neka vam ne pokvari raspoloženje. Život se sastoji od takvih stvari i ne morate danima biti ljuti zbog toga. Vidjet ćete da je još puno lijepih stvari pred vama i tome se radujte, a loše stvari neka samo prođu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2