DNEVNI HOROSKOP za 16. Mart: OVOM znaku netko će ZAGORČATI ŽIVOT, zato je potrebno da to na vrijeme spriječi…

DNEVNI HOROSKOP za 16. Mart: OVOM znaku netko će ZAGORČATI ŽIVOT, zato je potrebno da to na vrijeme spriječi…

15 ožujka, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Oprez i taktičnost, to je ono što vam je danas potrebno. Nesuglasice sa partnerom mogle bi poći u neugodnu krajnost ako ne budete vrlo oprezni. Strpljenje će vam također trebati, jer se problemi neće riješiti preko noći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Spletka od vaših radnih kolega će vas danas dočekati na poslu i time nećete biti ni malo zadovoljni. Moglo bi sve poći u još gorem smjeru ako ne pokažete razum i ne primite to previše k srcu. Budite pametniji od njih i ne brzajte sa reakcijama da ne biste poslije žalili.

 

 

BLIZANCI

Netko će vrebati priliku da vam danas zagorča život. Vi sigurno znate o kome je riječ pa poduzmite sve korake da do toga ne dođe. Ne dajte se isprovocirati, ali reagirajte primjereno na postupke te osobe.

 

 

RAK

Bit će vam potrebno puno snage da današnji dan privedete kraju. Tako velik napor već dugo niste osjetili, ali to je cijena onoga na čemu radite i na čemu ćete ustrajati. Doći će vrijeme i za zasluženi odmor, ali tek nakon završetka onoga što ste započeli.

 

 

LAV

Sve se čini toliko jednostavno i lako u onome čime ćete se danas baviti, ali neće biti tako. Mnogo nepredviđenih sitnica jako će vam otežati vaš današnji zadatak i puno ćete energije utrošiti da ga završite. Ipak, uspjet ćete u svom naumu, ali puno teže nego što ste mislili.

 

 

DJEVICA

Današnje poslove obavite sami. Vrijeme je da malo poštedite svog partnera i pokažete mu koliko ga volite i cijenite. Vaš partner je to svakako zaslužio, pa omogućite mu onda bar jedan dan odmora.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2