TEST LIČNOSTI! – IZABERI jedan cvijet i SAZNAJ NAJVEĆU ISTINU O SEBI! – neke ISTINE ti se SIGURNO NEĆE DOPASTI!

TEST LIČNOSTI! – IZABERI jedan cvijet i SAZNAJ NAJVEĆU ISTINU O SEBI! – neke ISTINE ti se SIGURNO NEĆE DOPASTI!

7 ožujka, 2022 0 By Admin

Možda neki ne vjeruju ovakvim testovima ličnosti, no oni mogu jako puno toga otkriti o nama. Svaki test ličnosti je usko povezan sa emotivnim stanjem čovjeka i na osnovu izbora jako puno toga otkriva. Ponudili smo vam tri cvijeta. Odaberite jedyn cvijet i otkrit ćemo vam neke istine o vama…

PRVA SLIKA

Ako ste odabrali prvu sliku ona o vama govori da ste vi jedna vrlo pravedna osoba. Vaš moto je “ne radi drugome ono što ne želis da drugi rade tebi”. Tog pravila se držite i po tom pravilu živite. Niste onaj tip osobe koja će svijesno i namjerno nekome nanijeti nepravdu i tugu.

Ako se tako nešto i desi, ne desi se namjerno i potom pokušavate ispraviti grešku i da se iskupite osobi koju ste nesvijesno povrijedili. Možete dosta toga istrpjeti, ali nedate na sebe i ne dozvoljavate da vas netko vrijeđa i napada.

U tom slučaju znate povisiti i glas i pokazati zube. Smatrate da vas ne mora svatko voljeti, ali kultura mora postojati. Oni koji vas poznaju, upravo vas zbog toga cijene što se znate izboriti za sebe i svoja prava. Nemate o sebi previsoko mišljenje.

Smatrate da niste ni najgori ni najbolji, ali svijesni ste i znate koliko vrijedite, a vrijedite dosta. Možda ne prštite od samopouzdanja, ali vam samopouzdanja ni ne manjka previše.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vrlo dobro znate tko ste i što ste i koliko vrijedite. Isto tako, vrlo dobro znate što želite, a što ne.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2