Evo zašto će OVA 3 znaka imati VRLO TEŠKU SEDMICU od 7. do 13. marta 2022.

Evo zašto će OVA 3 znaka imati VRLO TEŠKU SEDMICU od 7. do 13. marta 2022.

7 ožujka, 2022 0 By Admin

Ovaj tjedan čeka nas nekoliko izazova, uglavnom zato što je teško izbjeći sukobe ili izazove kada radimo s Mjesečevim kvadratom Marsa, Marsom u Vodenjaku i Venerom u konjukciji Marsa.

Uz svu tu energiju Marsa, svi smo vjerojatni kandidati za teško vrijeme, a to također implicira da smo mi ti koji bi mogli uzrokovati to teško vrijeme – za druge.

A budući da gledamo u Veneru u konjunkciji Mars, možemo baciti naše ljubavne živote na lomaču zbrke kako bismo brzo spalili.

Ova bi volja od mnogih od nas mogla napraviti fenikse. Što znači da nakon što izgorimo u vatri vlastitog ega, možemo samo shvatiti stvari i ustati, usprkos sebi.

Za neke znakove Zodijaka ovaj bi tjedan mogao biti važan. Ovo je tjedan u kojem jednostavno ne patimo uzalud. Ima smisla u našoj patnji ovog tjedna, a to je da konačno dobijemo zrnce mudrosti u lekciji koja je pred nama.

Prekomjerno razmišljanje će vladati tjednom, zajedno s paranojom i sumnjom u ljubav. Upuštat ćemo se u besmislene rasprave, ali i one smislene.

Sve što možemo učiniti u ovom trenutku jest prihvatiti da će ovaj tjedan biti na udaru i uzimati imena – cijelo vrijeme znajući da možemo podnijeti sve što nam se nađe na putu. To je vrsta tjedna u kojem nas naše teške lekcije čine boljim pojedincima. Ustani, Phoenixes!

Veliki je izazov za 3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan, od 7. do 13. marta 2022., a evo zašto…

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Glavni razlog zbog kojeg bi vam ovaj tjedan mogao biti malo teži nego što ste očekivali je samo očekivanje. Imali ste na umu da će ovaj tjedan dovesti do kraja nečega, a kada saznate da je ovo ‘ stvar’ još uvijek traje i ne vidi joj se kraj, vaš će duh strmoglaviti u očaj.

Sada, očaj vas nikad ne sruši, Ovne; to je samo ‘još jedna’ stvar s kojom se morate nositi. Osjećate da vam je potreban odmor i da se stanka mora sastojati od toga da vas ljudi ostave na miru da razmišljate, a to je upravo ono što ovaj tjedan nećete dobiti.

Kao da se sva energija Marsa vezala za vas, jednostavno zato što vama vlada ovaj planet. Do kraja tjedna znat ćete da je vaša glavna lekcija ‘imajte strpljenja’. Kao da nisi dobio tu lekciju dvadeset puta prošli tjedan, ha?

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2