3 horoskopska znaka koji će imati SJAJAN LJUBAVNI ŽIVOT  tijekom Mjesečevog kvadrata Venere od 25. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJAN LJUBAVNI ŽIVOT tijekom Mjesečevog kvadrata Venere od 25. februara 2022.

24 veljače, 2022 0 By Admin

Venera je u Jarcu, a kada se to dogodi, tri horoskopska znaka vidjet će poboljšanje u svom ljubavnom životu. No, ono što pokreće ovu svijest da ljubav može biti bolja  je to što će Venera, planet ljubavi, razgovarati s Mjesecom prije nego što izađe iz znaka Vage i uđe u dubine Škorpiona koji traži dušu.

Dakle, kada Venera u Jarcu radi s Mjesecom, mogu doći teška vremena jer se između ova dva planeta formira kvadrat.

Tijekom Mjesečevog kvadrata Venere, mnogi od nas će doživjeti fenomen “mislim, dakle jesam”. Pod ovim se podrazumijeva da ako želimo ljubav, imat ćemo ljubav. Ako želimo nevolje, imat ćemo nevolje.

Ono što namjeravamo tijekom Mjesečevog kvadrata Venere je ono što ćemo manifestirati. Međutim, ovaj tranzit preferira ljubav nad bilo kojom drugom temom.

Mjesečev kvadrat Venera nam daje do znanja da svi problemi imaju rješenja, posebno kada su u pitanju ljubav i romantika.

Ako smo bili frustrirani lošim rezultatima u našim ljubavnim životima, imamo priliku srušiti te rezultate u namjeri da pronađemo rješenja i djelujemo prema njima.

Ovo je tranzit orijentiran na rješenje koji, ako se primijeni inteligentno, može spasiti brak, poštedjeti romansu od raspada – i može radikalno poboljšati ono što već imamo.

Ovo je vrijeme ozdravljenja i rasta. Nova ljubav raste tijekom Mjesečevog kvadrata Venere, a stara se poboljšava.

3 horoskopska znaka koji će imati sjajan ljubavni život tijekom Mjesečevog kvadrata Venere od 25. februara 2022.

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Glavni razlog zašto će se vaš odnos poboljšati tijekom Mjesečev kvadrat Venera je zato što vi to želite. To znači da ste se također pomirili s onim što čini da vaša veza funkcionira. Nije uvijek bilo lako i prirodno ne pretpostavljate da će ikada biti – ali sada ste voljni vidjeti da je ulaganje vrijedno truda.

Sigurni ste u svoju vezu i jako volite svog partnera, a imate i dobru predodžbu o tome kako se i on osjeća prema vama. Ono što je od sada pa nadalje potrebno je dobra komunikacija, iskrenost i hrabrost da tražite ono što želite. Mjesečev kvadrat Venera je na vašoj strani, romantično govoreći.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2