3 horoskopska znaka čiji će PRIJATELJSKI ODNOS PRERASTI U LJUBAVNI za vrijeme Mjeseca u Vagi od 25. februara 2022.

3 horoskopska znaka čiji će PRIJATELJSKI ODNOS PRERASTI U LJUBAVNI za vrijeme Mjeseca u Vagi od 25. februara 2022.

24 veljače, 2022 0 By Admin

Ne bi bilo šokantno pomisliti da u našem životu postoji netko – možda prijatelj, koji bi potencijalno mogao postati ljubavnik. Ponekad, da bi se to dogodilo, tranziti moraju biti točni, a s Mjesecom u Vagi, izgleda kao da su tranziti pogodili platu.

Ako ste o nekom svom prijatelju razmišljali na ‘takav način’, to bi moglo biti zato što je tako i suđeno. Najbolji romantični odnosi počinju kao prijateljstva. Zapravo, biti dobar prijatelj sa svojim romantičnim partnerom siguran je način da veza potraje.

Ponekad, održavamo prijateljstvo jednostavno zato što volimo napetost. Znamo da se nešto ‘drugo’ događa, ali volimo se zadirkivati ​​suzdržavanjem. Mjesec u Vagi nas inspirira i potiče na sljedeći korak.

3 horoskopska znaka čiji će prijateljski odnos prerasti u ljubavni za vrijeme Mjeseca u Vagi od 25. februara 2022.

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Mjesec u Vagi je vrsta tranzita koja vam omogućuje da se osjećate i hrabri i sigurni u sebe kada isprobate nešto novo. Ako ste koketirali s idejom da svoje prijateljstvo s nekim prevedete u sljedeću fazu, onda biste to učinili ovaj tjedan.

Zbog dobro izbalansirane prirode ovog tranzita. Vidjet ćete kako ovaj vaš najbolji prijatelj reagira na vas kada prijeđete preko granice i uđete u romantični svijet. Ono što vi osjećate je ono što oni osjećaju. A budući da oboje imate ovu uzbudljivu perspektivu u svom umu, oboje ćete prihvatiti onog drugog kao više od prijatelja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2