3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI tijekom Mjeseca nasuprot Venere počevši od 21. februara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI tijekom Mjeseca nasuprot Venere počevši od 21. februara 2022.:

20 veljače, 2022 0 By Admin

Odljubljivanje tijekom Mjesečeve opozicije s Venerom čini se prilično očitim, zar ne? Ako Mjesec predstavlja naše najdublje emocije i one su u izravnoj opoziciji s Venerom, planetom koja dobro vlada našim ljubavnim životom, napravimo matematiku ovdje: Mjesec minus Venera je jednako odljubljivanju. Ima smisla. Dobra stara matematika.

Događa se; ljudi se stalno odljubljuju. Ne može se pomoći i to je dio života.

Iako uvijek dolazi s nekom vrstom slomljenog srca ili razočaranja, svakako se ne može smatrati rijetkom pojavom.

Zapravo, svaki put kad se zaljubimo, iskoristimo tu priliku. Mi riskiramo svoja srca svaki put kada dijelimo ljubav. To je dio dogovora.

I tako, određeni horoskopski znakovi će se odljubiti tijekom Mjesečeve opozicije Venere. I zašto? Jer takav je život. Ne dobivamo rukom napisanu bilješku bogova o ovome – samo dobivamo iskustvo odljubljivanja. Neka bude tako. Pomaknite se, sljedeći prozor, molim.

 

3 horoskopska znaka koji će se odljubiti tijekom Mjeseca nasuprot Venere počevši od 21. februara 2022.:

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Niste iznenađeni kad ste otkrili da ste se zaljubili u nekoga tko je još uvijek jako zaljubljen u vas – ali život vas je naučio da ništa nije zajamčeno, pogotovo dugotrajna ljubav.

Ne možete ni dotaknuti razlog zašto ste se zaljubili, ali s Mjesečevom opozicijom, Venerom koja radi svoju čudnu magiju, izaći ćete na vrata prije nego što uopće stignete.

U tvojim mislima, gotovo je. Naravno, mogli biste nastaviti, igrajući ulogu poslušnog ljubavnika, ali ‘zaljubljenog’ dijela više nema, a to je vjerojatno ono što vaš partner najviše želi.

To je stvar ega; želimo znati da je naša osoba ZALJUBLJENA u nas. Zašto ne možemo jednostavno prihvatiti ‘ljubav’ je nešto s čime se uvijek borite. Voliš ovu osobu, samo nisi više ‘zaljubljen’ u nju.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2